škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bakım ücretleri

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
Alıntı yapılan: mojaverock;623229
Şuan araç 15000 bakımda 700 tl tuttu ( cam suyu hariç ) ekstradan motor temizliği ve ilaçlı klima temizliği  varmış 150 tl ( ikisini bir yapıyolarmış )   çok gereği yoktu ama yaptırdım . toplam 850 tl tuttu . Aynı zamanda kavrama değişecek garantiden . Kavramadan ses gelen arkadaşlar varsa sesi videoya çekip daha sonrasında araçtan inip plakayı çeksin ve servise o kaydı götürün  ..

tşkkrlr.kavramadan ses değil de debriyaja basınca ayak altında hafif bir titreme var söylesem mi acaba onu da

škodaturkey.com

Cevap: Bakım ücretleri
« Yanıtla #45 : 08 Eylül 2017, 13:39:23 »

Çevrimdışı mojaverock

• Kıdemli Üye
Bence en ufak probleme kadar söyleyin yapılacak bişey varsa yapsınlar , en azından bilgileri olsun ..

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
1.4 tsi dsg 30000 bakımı 700 tl tuttu( cam suyu hariç).

Çevrimdışı TolgaKarahun

• Yeni Üye
  • *
arkadaşlar ben kolayoto diye bir site buldum. orada da galiba ücretler konusunda bilgi sahibi olabiliyorsunuz. bir bakmak isteyen olursa linki de şöyle paylaşayım: https://kolayoto.com/servis bir bakın bakalım işinize yarar mı?

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • http://www.tekbamatbaa.com
Alıntı yapılan: TolgaKarahun;623897
arkadaşlar ben kolayoto diye bir site buldum. orada da galiba ücretler konusunda bilgi sahibi olabiliyorsunuz. bir bakmak isteyen olursa linki de şöyle paylaşayım: https://kolayoto.com/servis bir bakın bakalım işinize yarar mı?

Fazla işe yaramadı.Eksiklikler çok.İstanbul Bağcılar Skoda yetkili servis yazıyorum çıkan sonuç Kadıköy kızıltoprak...

Çevrimdışı emirolcay

• Acemi Üye
  • **
Merhaba. Superb 1.4 tsi active aracımın 30 bin bakımını buji değişimi dahil Antalya Çağ Otomotiv de yaptırdım. %10 iskonto ile 1080 TL tuttu. 230 TLsi işçilik gerisi parça ve motor yağı

Çevrimdışı wertasd

• Sabreden Derviş
  • Kahraman Üye
Cumartesi günü (07.07.2018) 2.yıl bakımı yaptırdım. %10 kampanyası ve cam suyu ilave ettirmeden 1029 TL ödedim.

Çevrimdışı Ramsey06

• Tam Üye
servis çok pahalı 2.yılı doldurdum garanti bitti artık vw araçlarına bakan özel serviste yaptırmayı düşünüyorum fiyat alan oldu mu özel servislerden?

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • http://www.tekbamatbaa.com
Özel servislerde işçilik ücreti farklılık gösterir,örneğin benim ustamla geçmişim 15 yıla dayanıyor,alacağı ücrette kişiye özel oluyor.Yaklaşık olarak balata-yağ ve komple filtre değişimi 100 tl civarında..Geçenlerde diğer aracıma bakım yaptırdım malzeme hariç işçilik 100 tl aldı.

Çevrimdışı namre3kutuk

• Kıdemli Üye
60 bin (3. yıl) bakım için fiyat alan ya da yakın zamanda yaptıran var mı?

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
Ben de benzinli için bakıma gireceğim. 3. yıl olacak. 37000km anca olduk.

Çevrimdışı Rifle44

• Kıdemli Üye
Bugün Yaz Bakımı Kampanyası ile 2.yıl servis bakımı yapıldı. 1.6 TDI DSG 1036 TL (Cam Suyu Hariç)

Çevrimdışı Wolowow

• Tam Üye
Geçen hafta ilk bakımını 779 tlye yaptırdım.

Çevrimdışı srknyxl

• Acemi Üye
  • **
Herkes fiyatın yanına cam suyu hariç yazıyor. Ne demek bu, bekirtilecek kadar büyük bi para mı alıyorlar? Aracı verirken cam suyunu doldurmayın mı demeliyiz? Sormadan doldurup yazıyorlar mı?

Çevrimdışı MUZKENTLİ

• Acemi Üye
  • **
30/07/2018 pazartesi günü erzurum skoda servisi %10 indirimle 15.000 km bakımını 839 tl ye yaptırdım. yapılan işlemler castrol motor yağı, hava-yağ-polen filitreleri, kartel tapası, camsileceği suyu 35 nokta kontrolü. 709 tl parça + 130 tl işçilik
ayrıca AFL far güncellemesi yapıldı.