0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İki bakım bence çok az. Ücretsiz garantide uzatsalarmış
servis cevabı geldi: ucretsiz onarım artı 2 bakım hediye
Beyler sorun ne durumda. Yoksa servis herkezin sorununu üstü kapalı halletti de ''aman sağda solda nasıl çözüldüğünden bahsetmeyin'' diye söz mü aldı. Sorunu olanlardan ve konuyu takip eden sorunlu aracı olan arkadaşlardan bilgi isteriz.
Geçen hafta telefon ile bilgi vermişlerdi. Bugün yüz yüze görüştüm. Sorunlu yere rütuş boya yapacaklar. 2 periyodik bakımı hediye ediyorlar. Araba istanbulda değil, 1 ay sonra yaptıracağım.
Rötuş boya vs. ile düzelecek iş değil. O bölgedeki elastik macunda ve boyada problem var. Zira macun ile yapışmış tavan paneli çok hareketli olduğundan boyayı çatlatıyor. Öncelikle bu hareketin kaynağını bulmalılar ve tavanın macununun bu hareketle boyayı çatlatmasını önlemeliler. Bu iş boya ile halledilecek cinsten değil. Fabrika hatası Boyansa da yine aynı sorun devan eder. Bir süre sonra yine çatlar. Hataya düşüp de bu tür bir çözümü kabul etmeyin derim.
Bu konuda somut bir gelisme, sonuc var mi?
3 kez servisle görüştüm, bana herhangi bir geridönüş olmadı...
Dava açmayı düşünmüyor musunuz 12 yıl garanti yazmasını bişiyorlar fakat tavan gibi aracın değerini direkt etkileyecek bölgeyi umursamıyorlar. Açılacak dava mutlaka kazanılır.