škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Büyük Beyaz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blackadder59

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Kerem hayırlı olsun. Çoktandır bir yenilik yoktu büyük beyazda. :) Kısmetse görürüz son halini.

Sağol abicim. Kısmetse bi fragman geçeriz.  :D

Çevrimdışı Blackadder59

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Blackadder59

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Yine dayanamadım minik dokunuşlar için birkaç ufak detay aldım.
Kapı altı ışıklı logo ve çamurluk logosu.
Montajları tamamlanınca ayrıca fotoğraf atacağım.

« Son Düzenleme: 27 Ocak 2023, 10:30:18 Gönderen: Blackadder59 »

Çevrimdışı Blackadder59

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hafta sonu kapı altı ışıklı logo ve çamurluk logosu montajlarını yaptım. Şık bir hava kattı araca.

« Son Düzenleme: 31 Ocak 2023, 09:55:38 Gönderen: Blackadder59 »

Çevrimdışı Blackadder59

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bagaj kapağındaki stoplar orijinalinde yanmıyordu, sadece reflektör görevi görüyordu. 1 ay kadar önce üst paketin led stoplarını almıştım. Montajını ancak yaptırdım. Böylece çift sis lambası da aktif oldu.
Aydınlık ortamda ve açısız fotoğraf çektiğimden etkisi net belli olmuyor ancak gece gayet başarılı.

Çevrimdışı Levcho

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hafta sonu kapı altı ışıklı logo ve çamurluk logosu montajlarını yaptım. Şık bir hava kattı araca.
Kerem Selam; Kapı altı ışıkların montajı kolay mı? Ürünleri nereden temin ettin?
Bende bir anda gaza geldim. :)

Çevrimdışı Blackadder59

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Kerem Selam; Kapı altı ışıkların montajı kolay mı? Ürünleri nereden temin ettin?
Bende bir anda gaza geldim. :)
Selam Abi. SuperB de kapı altı aydınlatması orjinalde var ancak sadece halojen ampüllü. Bunlar onlar sökülüp takılıyor. Çok basit. Saniyelik değiştirdim. Eğer sende de kapı altı aydınlatma varsa benim aldığım link aşağıda ilk link. Çeşitleri de var diğer linkte, bak beğendiğini al, istersen ben takarım alo dersin bir akşam. Kapı aydınlatması yoksa da pilli olanları var sonradan takılıyor. Ama nasıldır nedir net bilmiyorum.

https://www.n11.com/urun/skoda-superb-kapi-alti-lazer-logo-amblem-2015-2020-7973611?magaza=ctkotomotiv

https://www.n11.com/arama?q=skoda+kap%C4%B1+alt%C4%B1