merhaba
arkadaşlar aracı yaklasık 8 aydır kullanıyorum şehir dısı 100 km uzun yol tecrübem oldu aracı cok büyük beklentilerle almayın arac malum 1.0 motor 75 bg 120 ile yokuş cıkan arkadaşlar varmış tebrik etmek isterim hangi yokuş acaba ben arabada 2 kişi bagaj hafif dolu çok dik olmayan yokusa 120 ile girdim arac cıkana kadar 90 km ile zor cıktı ama yadırgamıyorum yokusu cıkacam diye gaza yüklenirsin bu sefer çok yakar arac 120 km hız ile 5 inci vites 3500 devirde gidiyor ve kabinde motor sesi ile bütünleşiyorsunuz uzun yolda kafa yoruyor ses arac 90 km sonra önden rüzgar sesi almaya başlıyor yalıtım zayıf yol sesi rüzgar sesi konusunda pek bişey yapmamışlar amortisörler konforlu onda sıkıntı yok koltuklar cok rahat iç hacim gayet yeterli bagajı geniş şunu da belirteyim aracta trim sesi fazla sol ön kapıdan ve ön konsoldan göğüsten bozuk yollara girince trim sesi gelmeye başlıyor müzik sistemi yetersiz yol sesi rüzgar sesini duymayayım diye müziği acarsanız kulak tırmalıyor yakıt tüketimine gelince 100km 6,0lt ortalama tüketiyor