škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2017 Model Skoda Fabia Sürücü Camı Sıkıntısı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmedow

• Yeni Üye
  • *
Başlıkta belirttiğim üzere aracımı 2017 model fabia style modeli fakat sürücü tarafın da ki camı aşağı indirdiğim de tam aşağı inmiyor yani bi 5 mm felan yukarıda kalıyor fakat ön yolcu koltuğunun camı tam açılıyor sizde de öyle mi servisi aradım fabialar da genelde böyle olduğunu söyledir açıkçası inanmadım

škodaturkey.com

2017 Model Skoda Fabia Sürücü Camı Sıkıntısı
« : 06 Ağustos 2017, 13:00:21 »

Çevrimdışı adviser

• Tam Üye
[MENTION=15791]Mehmedow[/MENTION] benim araçta sağ ve sol da eşit bir şekilde tam olarak açılıyor. Camın en üst noktası ile cam fitilleri aynı hızaya geliyor. Bu sabah kontrol ettim.

Çevrimdışı Mehmedow

• Yeni Üye
  • *
Sağolasın hocam yol servise görünüyor o zaman mekanızmasal sorun var sanırım sol in camım en aşağı açıldığında 5 mm yukarı da kalıyor sağ ön camım ise tam açılıyor cam görünmüyor yani en aşağıya kadar iniyor acaba dedim fabrikasyon mu ama değilmiş araç da daha 1 aylık 2017 model

Çevrimdışı adviser

• Tam Üye
Alıntı yapılan: Mehmedow;621101
Sağolasın hocam yol servise görünüyor o zaman mekanızmasal sorun var sanırım sol in camım en aşağı açıldığında 5 mm yukarı da kalıyor sağ ön camım ise tam açılıyor cam görünmüyor yani en aşağıya kadar iniyor acaba dedim fabrikasyon mu ama değilmiş araç da daha 1 aylık 2017 model

Rica ederim. Çok fazla kafanıza takmayın. Şans işi bazen bu konular. Hallederler hemen diye düşünüyorum.