O şekilde çıkmadığını nereden biliyorsunuz, aldığım sıfır araçta iki tarafta da öyleydi , servis de normal olduğunu söyledi, daha sonra aynı model araçlara dikkat etmeye başladım onlarda da öyleydi, bana fabrika çıkışı öyleymiş gibi geldi
Bu arada aracım 2015 rapid spaceback tdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cevabım sadece başlığı açan arkadaşa idi ,ama mademki soru yönelttiniz asıl konuyu bırakıp sizede cvp vereyim.
Nereden biliyorum öylemi; fotoya baktığınızda kablo koruyucu nun eksozdan alta sarkdığını fark etmediğiniz düşüncesindeyim alt aksamın sarkan parçalarının eksozdan altına inmemesi gerekir bir yerden geçerken başka nesnelere takılmasını sistem zarar görmesin diye öyle olması gerekiyor. bu uzunluk aşağıya değil yana olması gerekir.
Nereden biliyorum; siz Dr olarak anatomiye dair bilirken bende mekanikçi-makineci olarak makine anatomisini biliyorum, olması gerekenleri egitimimden biliyorum.
SONUC. O fren teli kablosu aşırı sarkık ve yanlış konumda fabia ll beyefendi ister düzelttirin ister öyle bırakın tercih sizin.
Ben araziye vs çıktığım için şehir yollarımız da kalite olarak malum olduğu için o şekilde huzur bulmam. Servis yapmasa yatar kendim güvenli hale getiririm cırt kelepçe ile
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi