Nokian wr d4 için ödeme yaptım bugün. 2016 43. Hafta üretimi. 800 tl sök tak balans ve nitrojen de işin içine girince benim için daha iyi oldu. Hepsiburadadaki indirimde lastik başına190,80 tl fiyat bilginize.
Geçen sene üretimi olan beklemiş lastik yerine ben 2017 yeni üretim olanını tercih ederdim. Çoğu ebatta zaten geçen senenin lastiği kalmayıp tükenebiliyor. Mesela ben Elantra aracım için (225/45 r17) uzun süredir d4 lastiğin stoklara girmesini bekliyordum. Bayiden geçenlerde 450 tl d4 değil de a4 için fiyat vermişlerdi bu kampanyayla benim için uyguna 390 tl ye geldi. Değerlendirmek isteyenler varsa benim gibi tercih edebilir.
Hepsiburada Rusya üretimi lastik gönderiyor. Galiba asıl Finlandiya üretimi olanlar da var piyasada. Ben bir problem görmedim kullanırken amma sanırım ikinci kalite oluyor. Göz önünde bulundurun istiyorsanız. Yazmıyorlar özellikle çünkü
Dediğiniz o durumu bende araştırdım. Forumdonanımhaber de Nokian Lastiklerinin üretiminde birinci kalite, ikinci kalite gibi bir durumun asla söz konusu olmadığını, bütün üretimlerinin aynı kalitede olduğuna dair yetkilisinin yazdığı yazıları da okudum. Bununla alakalı çevremde ya da internette de sizin belirttiğiniz gibi 1. kalite-2.kalite gibi bir olumsuz yorumla da karşılaşmadım. o yüzden sıkıntı olmayacağını düşünerek kendim için sipariş verdim. Ama dediğiniz gibi hepsiburada nın Rusya üretimi lastik gönderimi yaptığı sitenin yorumlarında da gözüküyor.