škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

!!!ANKARA!!! 15.01.2016 Kent-park -4 BULUŞMASI!!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Elimizde olmayan nedenkerle yaşadığımız kablo sorunu nedeniyle kodlama bekleyen arkadaşlarımız araçlarını kodlayamadık; kusura bakmayın. En kısa sürede telafi etmeye çalışacağız...
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

škodaturkey.com

Cevap: !!!ANKARA!!! 15.01.2016 Kent-park -4 BULUŞMASI!!!
« Yanıtla #165 : 15 Ocak 2016, 23:59:17 »

Çevrimdışı 06lkn66

• Sales Advisör
  • Kahraman Üye
Gelen herkesin ayağına sağlık güzel muhabbet oldu bu arada benim hiç aklıma gelmedi inşallah foto çeken olmuştur

Çevrimdışı mcb951

• Kahraman Üye
Gene yeni ve değerli arkadaşlarla tanıştığımız hoşsohbet bi buluşmaydı. Herkese slmlar...

Çevrimdışı noxy44

• Hayaller VRS,hayatlar HTP
  • Kahraman Üye
herkesin ayağına ve tekerine sağlık :) gelen, tanıştığım herkese ve yönetime teşekkürler :)

Çevrimdışı İky0606

• 06HS187
  • Acemi Üye
  • **
Alıntı yapılan: noxy44;554307
herkesin ayağına ve tekerine sağlık :) gelen, tanıştığım herkese ve yönetime teşekkürler :)

Mert kardeşim gelen senle tanıştı gölgende kaldım kimseyi göremedim kimslelerde beni görmedi bencil olma  bidahakine  banada bi fırsat ver  :D tekrardan çok memnun oldum kardeşim tanıdığıma ve güzel sohbet için herkese teşekkür ediyorum  :)
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 09:16:29 Gönderen: İky0606 »

Çevrimdışı ffatihh23

• Müşir
  • Yeni Üye
  • *

Çevrimdışı İky0606

• 06HS187
  • Acemi Üye
  • **
Alıntı yapılan: ffatihh23;554315
ben foto çektim ekleyim

Nasıl alınmayım adam benden x2 :)

Çevrimdışı ffatihh23

• Müşir
  • Yeni Üye
  • *
Beyler resim olduğu halde ekleyemedim. Ekleme olayı biraz sıkıntılı sanırım ya da ben yapamadım.

Alıntı yapılan: İky0606;554317
Nasıl alınmayım adam benden x2 :)

birader adama senden iki tane senin arabanın yarısı kadar arabaya biniyor bi terslik var

Çevrimdışı İky0606

• 06HS187
  • Acemi Üye
  • **
Alıntı yapılan: ffatihh23;554319
birader adama senden iki tane senin arabanın yarısı kadar arabaya biniyor bi terslik var

Onu akşam konuştuk biz arka döşeme yok gibi arkadan sürüyo arabayı  :)

Çevrimdışı Ozan SARAÇ

• RSS 99
  • Kıdemli Üye
Ben de kendi adıma herkese teşekkür ediyorum, güzel insanlarla tanıştım, tekrarlanması dileklerimle..

Çevrimdışı maguaturk

• Acemi Üye
  • **
Ender Abi ve Emin Kardeşime teşekkürler. Önemli olan buluşmak kaynaşmaktı. İlk defa katıldım ama çok iyi insanlarla tanıştığıma eminim.(Ömer kardeş bomba :D kolçağı aldı götürdü... :D) Yeniden buluşmak ümidiyle...

Çevrimdışı noxy44

• Hayaller VRS,hayatlar HTP
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: İky0606;554312
Mert kardeşim gelen senle tanıştı gölgende kaldım kimseyi göremedim kimslelerde beni görmedi bencil olma  bidahakine  banada bi fırsat ver  :D tekrardan çok memnun oldum kardeşim tanıdığıma ve güzel sohbet için herkese teşekkür ediyorum  :)

bi dahakine ben inmiycem arabadan tamam kardeşim anlaşıldı mesele :)

Çevrimdışı Gökmen

• Yeni Üye
  • *
İlk defa katıldım ve çok mutlu oldum muhabbet güzel di hepsi birbirinden değerli arkadaşlarla tanıştık baha kardeşime teşekkür ediyorum yazılımlı aracı ile deneme sürüşü ve bilgilerin den dolayı

Çevrimdışı 06lkn66

• Sales Advisör
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: maguaturk;554367
Ender Abi ve Emin Kardeşime teşekkürler. Önemli olan buluşmak kaynaşmaktı. İlk defa katıldım ama çok iyi insanlarla tanıştığıma eminim.(Ömer kardeş bomba :D kolçağı aldı götürdü... :D) Yeniden buluşmak ümidiyle...

Deneme yanılmayla öğrenmek istemiştik abi :)

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: ffatihh23;554318
Beyler resim olduğu halde ekleyemedim. Ekleme olayı biraz sıkıntılı sanırım ya da ben yapamadım.
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=32245
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!