Mehabalar son 4 yıldır yazları yerleşik olarak fethiyede yaşıyorum.
Cidden uygun fiyat arıyorsanız karagözlerde kalmalısınız ama kalite biraz düşüktür.
Çalış plajında ev artık kimse vermiyor kiraya öyle haftalık falan çok acayip rant yaptı.
Ölüdenizde yemek içmek şezlong çok para hatta o kadar fazlaki orda yemek yiyip içip şezlong kiralayıp 1 tam gün geçirmek günlük otel masrafını geçebiliyor.
Ben ocakta denize girdim.Ne bir hastalık ne bir üşütme ne bir hapşırma.
Çok sıcaklarsanız saklıkenti öneririm yaz sıcağında bile suyu 4-6 derece arası akıyor.Yukarda şelale var.12km yol yürümeniz lazım ama öyle böyle yol değil.Minimum su yüksekliği bilekte ama taşlar öyle fena ki sormayın.Ama şelale tam bir harika.
Fethiye merkezde gece en canlı nokta çalış plajı , paspatur , marina falandır.
ağırlıklı olarak ingilizler yaşar.Şu an oturduğumuz sitede 15 villa var 9'u ingiliz.
Pazarlarına gidin istanbulda yediğimiz meyve sebzemiymiş diyeceksiniz.(özellikle köylü pazarına gidin paspaturda kurulur)
Fethiyede gezilecek epey yer var.Kayaköy gemiciler koyu bunların başında.Ama gelmişken tekne turuna katılın 12 adalar olanı en güzeli.
Şehir merkezinden ölüdenize minibüsler var.Yüksek sezonda her 2 dk'da 1 tane garanti geçer.
Patara yakındır türkiye'de caretta carettaların yumurta bıraktığı ender alanlardandır.Ve tamamen kumdur en ufak taş parçası yoktur.
Fethiye şehir merkezi ile ölüdeniz arasında sadece baba dağ var.Şehir merkezinde en fazla 15 dk sürer.
Arabayla gidebilirsiniz.Kendi otoparkı vardır yani araba öyle yol kenarında kalmaz.
Kıdrak plajıda çok güzeldir.Pek bilinmez insanlar ölüdenizin metini duymuştur ve orası her zaman hınca hınç doludur.Şehirde gezmeye başlayınca araçların hepsinin 34,06 veya yabancı plaka olduğu gözünüze çarpar 48 plaka azdır
otel konusu ise muamma fiyatlar sezondan sezona çok büyük değişiklik gösterir.