Valla vatandasi anlamak guc.
Yav biz ekonomi diyoz millet diyor TSI daha esnek daha suratli bilmem ne hemde ayagina hakimsen 5 lt yakarsin.
Hadi diyon o kadar torku bu kadar beygiri var, basa basa sur bakiyim kullan o beygirleri 8 litre yakiyo mu yakmiyo mu goreyim! Diyon ki ayagina hakim ol, la madem kastiracaktim o kadar gucten torktan beygirden ne bahsediyon?

Kullanmayacaksin ki!
TDI cihazi al basa basa git 140-160 yakmaz hoca yine yakmaz....
Benzinli ile icerde afakanlar basa basa gidersin 5 litre yakar, dizelde gomcure gomcure gidersin yine 5 yakar, ki mazot daha ucuz.
Aha bak daha az tuketimle daha hizli gittin, olay o zaman bitti....
Ama vay TSI soyle vay TSI boyle tamam hos hadi bas anasini satiyim yine 5 litre yaksin anlayalim o zaman... Haa yakamaz o kadar az iste ben bunu anlatmaya calisiyorum surat ve ekonomi yok benzinli motorlarda. Basmazsan zaten avuc kadar motor ne yakacak onu bizde biliyoz, ha tabi TSI in 5 litre yaktigi kosullarda TDI 3 civarlari gider ayri meselee....
Pratik yok bisey yok cikip anlattigimiz anlasilmadan bole garip garip yorumlar geliyor anlamak guc bazen insanlari...
Dizelin kahrinida cok merak ettim dogrusu cekilemeyen kahri neyse...? Paran vardir dert degildir o zaman git benzine ne dinleyecen bende anlarim ama herkeste ayni para yok.