hocam allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin aracınız çok hoş ve çok yeni hala. kullandıkça alışacaksınızdır. kesinlikle şevkinizi kırmak istemem ama rampalarda allah bol bol sabır versin diyorum. bizdede 1.2 corsa var80 hp (gerçi sattık ama henüz teslim etmedik) satma sebebimizin %80 i rampalar yüzünden. birde 5 kişiyle sollama imkansız diyeyim. ama ş.içi kullanımda çok keyifli araçlar 1.2 ler
şöyle birşey söyleyeyim, devrini alınca 5. viteste kolay kolay devirden düşmüyor. örneğin 110 la giderken rampa yukarı hızını sabit tutmaktan öte, hızı artıyor aracın. ama aynı rampada 90 la giderseniz bir alt vitese düşebiliyorsunuz.
aracın 115 nm torku var ve 3000 d/d da veriyor 70 hp yi de 5000 küsür d/d da veriyor bu çok olumlu. canlı ve verimli kullanım sağlıyor yani abartmıyorum 1.6 palio ile aman aman bir farkı yok sadece palio daha seriydi son hızı biraz daha fazlaydı. fabia ile 170 e kadar çıktım bu da benim için fazlasıyla yeterli.
buna karşın palionun 1km gittiği benzinle fabia 2km gidiyor. bu da tüm olumsuzlukları silebilecek bir olaydı. en azından benim açımdan.