0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık abi çok güzel görünüyor. Yalnız pasta izleri olayını anlayamadım, iz kalmayasıya dek yedirmen gerekiyor. Biraz üstün körü yaptın galiba. Birde ön tamponu çivileyerek araca tutturan zihniyeti eshefle kınıyorum!
Eline sağlık abi çok güzel görünüyor.Yalnız pasta izleri olayını anlayamadım, iz kalmayasıya dek yedirmen gerekiyor. Biraz üstün körü yaptın galiba. Birde ön tamponu çivileyerek araca tutturan zihniyeti eshefle kınıyorum![/QUOTEpasta izleri şöyle hakanım,g3 denilen pasta ıslak yüzeyde kullanılıyor we çok güzel sonuç weriyor illak araç kuruyunca o pasta izleri kusuyor. fakat daha sonra süngerle yıkayıp waxı geçtinmi operasyon tamamlanıyor. çiwiye gelince aracı bi abimizin eşi kullanıyor.daha da çiwi olayına girmeme gerek yok sanırım anlamışındır :=)
katılıyorum,g3 pasta daha güzel sonuç vermesi gerekirdi ama renktede var civciv sarısı ne kadar parlayacak siyah kadar belli etmez ellerinize sağlık,emek harcamışsınız :ok: ama neyse sarı fabişi sevdim tam benlik sarı sarı dolanırım,sürerkende sarı t-şhört giyerim,yansın dönsün :hanz::hanz::hanz:
Abbaaouuv bayan arabasıysa kaynaklasan kurtarmaz