škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Kumaş paspas mı kauçuk paspas mı

Birkan · 98 · 61373

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: Hacı Köksal;377221
yardırkinge aşağısı yakışmaz zaten :++:

İnsanlarda haklı :D sabit duramıyorlar ki arabanın içerisinde :D o kadarda kemer bağlattığım halde :D bir turda koli bandı geçirecem üzerlerinden :D

škodaturkey.com

Cevap: Kumaş paspas mı kauçuk paspas mı
« Yanıtla #90 : 10 Temmuz 2012, 14:45:16 »

Çevrimdışı medmania

• Garajperest
  • Kıdemli Üye
Alıntı yapılan: FF;377441
İnsanlarda haklı :D sabit duramıyorlar ki arabanın içerisinde :D o kadarda kemer bağlattığım halde :D bir turda koli bandı geçirecem üzerlerinden :D
:++::++::++:
 Lunaparktaki şu ters dönen trenlerin adı neydi? Milletin ağzı gözü yamuluyor hani orada ayaklarla ittiriyorlardır

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: medmania;377463
:++::++::++:
 Lunaparktaki şu ters dönen trenlerin adı neydi? Milletin ağzı gözü yamuluyor hani orada ayaklarla ittiriyorlardır

Roller coaster :rm::rm::rm:

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: YEKE;377265
cırtlardan uyguladım. alt döşeme yırtıldı. onu hiç tavsiye etmem. inerken binerken ayak illaki paspası oynatıyor. yada birkaç yerden uygulamak gerekir.

aslında millete binerken galoş giydirmek lazım ya.:++:

ben önceki aracımda sorunsuz kullanıyordum buna henüz yapamadım, paspasları yenilicem o zaman yapmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı kadtas

• Kıdemli Üye
Arkadaşlar, kış gelmesi sebebiyle ben de bir adet kauççuk paspas almak istiyorum.Servisten mi edinebilirim? Araca tam uygun çıtçıtlı veya cırtcırtlı diye tabir ettiğimiz kauççuk paspasları nereden bulabilirim?

Çevrimdışı Baylas

• Kıdemli Üye
    • http://www.baylas.com
Şimdi ben kumaş diyeccem sizde bana kızacaksınız ama çok güzel duruyor be ağa :D Ayrıca ayağım ıslak bindiğimde hemen ayaklarımı kuruluyorum kumaş ile :P

Çevrimdışı caglarcb

• Drive to win
  • Yeni Üye
  • *
Görünüm olarak halı paspas, işlevsellik olarak kauçuk.