škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

superb start stop ve epc

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emredrfuch

• Mesajlılar
  • *
abiler umarım yardımcı olursunuz, 2021 model 140 binde superb var. araba çalıştırdım ve daha hareket etmedim mesela ve start stopu kapamadım açık hale araba 2-3 dk çalışınca start--stop arızası veriyor peşine epc arızası giriyor , arabayı kapayıp açınca ve direk start stopu kapayınca böyle bir arıza olmuyo ve yağ gibi araba olduğu gibi gidiyor istersen 300 le git. ayrıca bu arza mesela olduğu sıra motor lambası yanıp yanıp sönüyo. şimdi bana akü derseniz akü durumu iyi yüzde 75, obd cihazına bağla desen arza kalıcı değil kapayıp açınca ve saniyesinde start stopu kapayınca bu arza gelmediğine göre ve araba iyi sürüşler yazıyor ise bu arızayı göremezsin ondan dolayı işin içinden çıkmadım. ha derseniz o zaman start stopu kapa gez tamam da gene bir sıkıntı var demeki arabada açıkken epc devreye girmesi felen lütfen yardım edin , şimdiden sağolun

škodaturkey.com

superb start stop ve epc
« : Dün, 22:50:01 »

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
Akünün yüzde 75 kapasitede olması ve günlük sürüş süresi mesafesi yetersiz gelebilir. Bir de güzergahta s-s sürekli devreye girip çıkıyorsa, anlatıma göre akü kaynaklı olabilir. O yüzden birkaç gün s-s yi kapatıp kullanın. Sonrasını izlerseniz daha çok veri olabilir.