Aynı durum benim aracımda da çok kez başıma geldi araç 2014 model Octavia soğuk havalarda neredeyse her sabah ilk çalıştırmada bu kızdırma buji sembolü yanıp sönüyor, bu şekilde sürersem aracı araç güçten düşüyor, aracı stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor, bu sorun için aracımın garantisi bittiğinden dolayı Ankara da bilinen bir özel servise gittim bilgisayara bağlayıp bakıldı tam sorun bulunamadı, yetkili servise gidip ordan sorunu tespit ettirip gelmemi önerdi, daha sonra Ankara da yetkili Skoda And servisine bıraktım araç 1 gün kaldı onlarda kesin bir şey söyleyemedi deneme yapacaklarını ve yanlış hatırlamıyorsam turbo hortumu değiştireceklerini oda olmaz ise turbo ile ilgili bir kaç parçanın değiştirilip deneneceğini söyleyip düzelmezse turbonun değişmesi gerekebileceğini belirttiler , tabi tüm o deneme yapılacak parçaların ayrı ayrı maliyetleri vardı, bahsettikleri fiyat şahsıma çok abartı geldiğinden , hiç bir işlem yapmayın aracımı geri almaya geliyorum dedim tabi bu seferde hasar tespit parası istenildi 350 TL, esasında servis randevusu öncesi aracı orda onarım yaptırmazsam hasar tespit parası 350 TL isteneceğini belirtmişti servis danışmanı, onarım ücreti 2000 TL i geçmeseydi ve kesin düzelir diye garanti verselerdi orda onarım yaptırtacaktım, ama işin içine yüksek Turbo fiyatı ve diğer parça fiyatları girince onarım falan yaptırtmadım, hiç bir işlem yapılmadan 350 TL parayı sırf araç orda 1 gün kaldı ve bilgisayara bağlayıp baktılar diye vermiş oldum velhasıl bir daha da o servisin yakınından dahi geçmem, aracı ise kendi haline bıraktım bu şekilde biniyorum her zaman hata vermiyor , hata verirse de kapatıp açıyorum düzeliyor ileride turboya hasar verirse de gider sanayiden sıfır turbo alır taktırırım diye düşündüm.