Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar dilerim. 2016 1.6 dizel dsg şanzuman araca sahibim . şu zamana kadar kaale'ye alınmayacak ufak tefek problemler yaşadım . Ama şükürler olsun aman aman diyeceğim büyüklükte olmayan şeylerdi. genel anlamda çok memnunum , aracım şu anda 28 bin km'de 25 bin km civarında Samsuna kavrama sebebi ile gitmiştim 2.viteste özelikle direksiyonu sağa sola cevirirken ansızın gelen bir titreme sorunu ile başvurdum . fakat arabayı ekpertiz ettiklerinde en ufak bir titreme olmadı .şaşırmıştım . hatta aracı bir gün beklettiler motorun soğuması için, sabah yine denedik ama sonuç yine aynıydı, sorunsuz . ortalama 800 km yolu boşyere gitmiştim .sağlık olsun deyip geri geldim .
Şu anda aracım 28 binde . ve aynı sorunu yaşadiğimdan gecen hafta Erzurum'a gittim . ekspertiz ettiler bende yanlarındaydım . çok çok az bir titreşim vardı .hissedilmeyecek kadar az .buna rağmen değiştirmeyi kabul ettiler . kavrama denilen parçanın siparisi için talepte bulundular . bu arada direksiyon da deforme olmuştu onuda değiştireceklerini söylediler . son olarak 30 bin bakımına gireceğim . randevu tarihi verdiler . ve ben geri döndüm . ortalama 10 gün kadar bir süre geçti. servise gitmeme 7 gün gibi bir zaman var ama gelin görünki benim arabada en ufak bir titreme söz konusu değil . kavramayı değişeceklerinde şanzumanı indirip , arabayı sabah bırakıp akşama teslim edecekelerini söylediler . şu anda arabada herşey yolunda . ikidir aynı hatayı yapıyor ama bir kaç gün sonra kendiliğinden düzeliyor . şu anda en ufak yolunda olmayan birşey yok . aynı durumu yaşayan oldumu .yada aynı sorunu yaşasaydınız ne yapardınız. değiştirip değişmemek arasında çok kararsızım . arabanın 4 ay daha garanti süreci var . gönlüm değiştirmemekten yana ama kararsızım . değerli yorumlarınız çok önemli . şimdiden teşekkür ederim .
Saygı sevgilerimle ..