Arkadaşlar dün serviste yıllık bakım yaptırdım 620 lira verdim ayrıca
dsg titretme sorunum vardı garantiden kavramaları ona para vermedim bugün yine titreme azda olsa var gibi iyice test edip tekrar gidecem
Garantiyi sordum uzatmaya hiç gerek yok benim tek endişem herkes gibi dsg onunda 5 yıla kadar servis isterse garntiden tamamını dahi değiştirir amma tabi servisle arayı iyi tutmaya bağlı yok eğer yapmazsa garanti uzatsan da soprun olunca işçilik veya tümünü isteyebiliyor.
Arkadaşlar şu garanti illetine inanmayın en küçük soruna bile kullanıcı bilmem nesi diyip geri ceviriyorlar birde uzatmak gibi bir muhabbet benim için söz konusu bile değil, bakımlarda faturada gecen parcaların hepsini değiştiklerine inanasım bile gelmiyor . ben artık kendim gereken parcaları temin edip en yakın özel servislerde takıp yağ değişimlerini yaptırırm. 600tl bakım işi 250- 300 tl ye halolur .
aynen katılıyorum bakım işi resmen soygun gibi tamam servisler illaki pahalı olur bunu biliyoruz amma hiç birşey yok yazak 3 parça şeye 600 lira fiyat çıkarmak biz sizi soyduk anlamına geliyor başk birşey değil