škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia 2 Kapı Kilidi kendi kendine kilitliyor.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ogzhan

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 4
Fabia kapı kilidi kendini kendi kendine kilitme yapıyor. Araç yıkarken kontağı aracın üstünde bırakma gafletinde bulundum indi kapıyı kapatmamla kapıyı kilitledi.1 saat yedek gelmesini bekledim. Bu sorun nedir? Başına gelen var mı? Kapıya kaç tl sıkışmış olabilir?


škodaturkey.com

Fabia 2 Kapı Kilidi kendi kendine kilitliyor.
« : 14 Mart 2017, 14:27:17 »

Çevrimdışı tugrul875

  • Acemi Üye
  • **
    • İleti: 53
Geçmiş olsun  bilgisayara baglatma imkanınız varsa sorun nedir öğrenirsiniz  

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı ema_2010

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 1
Kapı içindeki switch anahtarlarda oksitlenme olabilir ya da bozulmuş olabilir. Aynı sorun bende de oldu, Şaşmaz'da elektrikçi switchlerin kablolarını değiştirdi. Şimdi birsıkıntı yok.


Çevrimdışı rsimsek

  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 2464
Merkezi kilit tuşu sorunlu görünüyor. Hatırladığım Vag com la devreden çıkarılabiliyor? En doğrusu söküp bakmak, sıvı girip oksitlenme olabilir.


Çevrimdışı mdindas

  • hürgeneral
  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 4181
Alıntı yapılan: ema_2010;610797
Kapı içindeki switch anahtarlarda oksitlenme olabilir ya da bozulmuş olabilir. Aynı sorun bende de oldu, Şaşmaz'da elektrikçi switchlerin kablolarını değiştirdi. Şimdi birsıkıntı yok.


Mete bey yedi sene once uye olmussunuz, ilk mesajinizi simdi atiyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum, cezaevi hayati gibi yahu nasil dayandiniz bunca sene.:)


Çevrimdışı panacea

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 4
2008 1.4tdi araç sahibiyim. Aracım çalışır halde iken araçtan çıkıp kapıyı kapattığımda kapılar içeriden kapanıyor. Yani merkezi kilit şoför kapısını açtığımda açılması gerekirken kapalı kalıyor. Bir ustaya götürdüm kapı siwitch inden dedi ve değiştirdi. 2 hafta falan sorun olmadı .Ama şu anda yine aynı sorun devam ediyor. Sol arka kapı haricinde diğer kapıların switch leri bozuk demişti usta .
Merak ettiğim şey bu switch i bozan şey nedir acaba ?