škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

10 Bin Bakımı erken olursa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ferhatt

• Yeni Üye
  • *
Arkadaşlar aracımın 29 Şubatta bakıma girmesi lazım 1 yılı dolacak. 19 Şubata kadar kampanya varmış ve aracımın kmsi şu an 5800. 10 Bin bakımına biraz erken ve kmsi düşük olmasına rağmen girebilir miyim? Teşekkürler

škodaturkey.com

10 Bin Bakımı erken olursa
« : 19 Ocak 2017, 08:50:50 »

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Aracınızın km. bazında bakım aralığı 10.000 değil 15.000 kilometredir. Genel olarak bakım aralığınız ise 15.000 km. ve/veya 1 yıl(hangisi önce dolarsa) şeklindedir. Kısacası, zaten yılı doldurmak üzeresiniz, garantinin devamı için kilometreniz ne olursa olsun -sizin verdiğiniz bilgiye göre Şubat sonuna kadar- bakıma girmek zorundasınız. Bakıma da erken girebilirsiniz elbet.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı ferhatt

• Yeni Üye
  • *
Hem aracın bilgisayarında hem de aracı aldığım yerde söylenen 10 binde bakım oması. Dizel rapid sedan
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2017, 09:36:25 Gönderen: enoktakenokta »

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Bakım aralığı PD motorlarda 10.000 km., CR motorlarda 15.000 km.'dir. Sizin aracınız da CR motor. Yakın zamanda CR için bir değişikliğe gidildiğini de hatırlamıyorum.

Sizin sorunuzun özüne gelirsek; dediğim gibi zaten yılı dolduracaksınız 1 ay sonra, mecburen araç bakıma girecek, 1 ay önce de bakıma sokabilirsiniz elbet.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı SB2016

• Yeni Üye
  • *
merhabalar bende Kasım'da Antalya Çağ Otomotiv'den aldım. Bana 5 bin de gel dediler aracı aldığımda. 1.2 tsi dsg aracım ? Kafamda soru işareti oldu şimdi? ::confused:

Çevrimdışı ugurcan_61

• Yeni Üye
  • *
Multimedia sisteminde servis bilgileri mevcut arkadaşlar.