Güzel kardeşim, kaç kere insan binilen arabanın parçalarının satılma durumu ile karşılaşılır ki? Sen derdini açıklamadan böyle bir ilan açıyorsun ve böyle düşündüğüm için sitem ediyorsun. Sen masumane problem diyorsun, yakalanma diyorsun! Ben uyarınca ayıp etmişim... çok afedersin!
O zaman güzelce sormak her zaman gönül güzelliğini yansıtır dostum. Ben sana hikayeyi anlatayım o zman. Ben bu arabayı alacağım zaman cebimde nakit parası haZırdı. O arada baba paraya ihtiyacından dolayı arabanın parasını nakit olarak babaya verdim. Baba da bana paramı kredi çekip vereceğini söyledi ben aracın kaporasını verdim. Baba bana kredi çıkmıyor sen çek ben ödeyeyim dedi tamam dedim çektim. o dönemlerde aynı işyerinde beraberdik. Daha sonra baba araba almak istiyor fakat şirket envanteri zayıf olduğu için araç kredisi çekemedi. Bana son teklifi aracı şirket adına yapalım envanter yükselsin kredi çıksın oldu ben yine tamam dedim. Şirkete satışını yaptık envanter güçlendi iki ay sonra araç kredisi çıktı sıfır araba aldı. İki ay geçti geçmedi benim krediler ödenmemeye başladı ve kredi avukata düştü. Bu sefer bana borçlara karşılık tahahhüd verdirdi ve o arada bazı olaylardan dolayı işten ayrıldım ve tek verdiği cevabı benim yapacak bişeyim yok çalış öde oldu. Ben bu sefer borçlar bulup tahhahhüd leri ödedim (tabii misli misli girdi bana )
Arabanın satışını istedim notere gittik bi de karşıma ne çıksın. Vergi dairesi haciz yapmış aracımın üzerine. Hikayem bu üstadım. Bu arabadan bişeyler çıkartmaya çalışmazsam araba yakalanacak benim iki araba parası ödediğim ve bir araç sahibi olamadığım bu araç baba beyin şirketinin vergi borcundan düşecek kaç paraya açık arttırmada satılırsa. Ben de bir babayım yanlış haram bir hamle yapamam. Saygılarımla
Sent from my iPhone using Tapatalk