škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid 1.6 tdi son hız denemesi (yardım)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emri_bil_maruf

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 8
2014 model rapid tdi elegance sedan aracım ile 2 defa son hız denemesi yaptım ve dijital km sayacı 197 yi geçmedi. Geçebilen var mı? 197 km/h limiti mi var acaba? Yazılım attırmak mı gerekir?


škodaturkey.com

Rapid 1.6 tdi son hız denemesi (yardım)
« : 26 Mayıs 2016, 11:41:22 »

Çevrimdışı Physicist16

  • Tam Üye
  • ***
    • İleti: 239
Ecu sınırlaması var biliyorum. Aracim 1.4 tdi. Kitapciktaki verilen değeri geçemedim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı mdindas

  • hürgeneral
  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 4181
Hic kalkisma. 197 dedigin hiz az bi sey degil. Lastiklerin H mi V mi T mi.


Çevrimdışı enoktakenokta

  • Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
  • *****
    • İleti: 7265
Her zaman o süratlerde kullanmayacağınızı -ki hiçbir araç o süratlerde kullanılmamalı- ve sadece anlık bir tatmin istediğinizi var sayıyorum. Limitör iptali gerekiyor, güvenilir ve iyi bir yazılımcı halleder.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...


Çevrimdışı koraycan35

  • Kıdemli Üye
  • ****
    • İleti: 300
benim youtube ta video m var,araç 4. viteste ve 5.viteste 197 km ile sınırlı,bu hızdayken gps 192 km yi gösteriyor.ancak lastiklerimi 215 45 16 dan 195 55 16 yaptıktan sonra 197 de kestiği anda gps hızım tam 200 km oluyor.jetta ile otobanda en son kafakafaya giderken brbirimize bakıp gülmüştük adamla,araç gitmek istiyor ama yok,hatta bu sebeple clio 3 beni yokuş aşşağı geçmişti.şunu da belirteyim eğer limitör iptal olursa 225 civarı görür diye düşünüyorum çünkü sağlam hızlanırken kesiciye giriyor.bu arada dediğim gibi 4 ve 5. vites son hızları aynı:)


Çevrimdışı emri_bil_maruf

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 8
Cevaplarınız ve hüsnü niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Varolun. Allah kaza bela göstermesin


Çevrimdışı MertM

  • Yeni Üye
  • *
    • İleti: 3
Araç normalde 180 km' den sonra tıkanıyor fakat ben Ankara yolunda bir düzlükte yokuşunda verdiği destek ile 220 km' yi gördüm. (115 ps 1.6 dizel manuel)