Hocam telefonu ile meşgul olan kişinin dikkatsizliği yüzünden oluşan kaza sebebi ile ben aracımı kaza öncesine göre 4000 ile 6000 tl arasında değişen miktarda zararla satmak zorunda kalmam hiçte adil olmazdı. Kaza yapmamak için takip mesafesine özen gösteren, ışıklara ve işaretlere dikkat eden, şehir içi hızına şuna buna dikkat eden kişi ile bu saydıklarıma dikkat etmeyen kişiler arasında fark olması gerekir. Ben sigortayı 400 küsürlü bir fiyata yaptırdım 1 ay önce. Diğer forumlarda bulunan bu konuyla ilgili başlıklar benzer tartışmalar ile özünden sapmış, lütfen bu başlığa da aynı şey olmasın bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşsın.
Trafiğe çıkan, bu gibi bir çok riski gözönüne almak durumundadır, delisi var, sarhoşu var, acemisi var, kadını var...araba zaten değerini koruyan bir nesne değil ki, illaki değer kaybı olacak...
ayrıca konuna senin istediğin açıdan yorum yapma mecburiyeti mi var? herkes seninle aynı paralelde düşünecek diye birşey de yok, herkes bildiğini veya düşündüğünü yazar, yorum, tüm üyelere açık, okursun, beğenir veya beğenmezsin, senin bileceğin bir konu.