0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En son zammi, euro 3.40 oldu diye yaptilar. Suan kur 3.23!Bir model yilinin bedeli 4000+ opsiyon zamlari olmamali.Ben vazgecerim diye basta soyledim.Yeni alacak arkadaslarda kararliligini ortaya koymali.500-1000 anlarim. 4000-5000 kalsin.Eski aracimi kullanmaya devam ederim.
Bizden 2000 TL kapora aldılar Nasıl vazgeçelim...opsiyon donanım farkı yokta 2016 model farkı koydular 4000 tl
Kapora problem değil. Tek taraflı olarak vazgeçtiğinizde her bayi kaporanızı geri verir. Mesela ben eylül aynda ankarada bir bayiden özel sipariş verdim. Teslim kasım sonu dediler.Kasım ayı gelince aracın ocakta gelebileceğini söylediler. Ben de kalsın o zaman dedim kaporamı aldım. İstediğim gibi bir aracı kasım ayında İstanbuldan daha hesaplı aldım.
Bugün bir arkadaş opsiyon fiyatlarını paylaşmıştı.Tekrar bakıp kıyaslama yaptım. Active donanımda olmayıp style'da olan 23 özellik var. Bu özellikleri tek tek almaya kalktığınızda yaklaşık 21000 TL fiyat çıkıyor. Ancak active ile style arasındaki fiyat farkı 17000 TL. aynı kıyaslama style ile prestij için yapıldığında; prestijdeki ekstra donanımları style pakete tek tek eklediğinizde 16250 TL tutuyor. bu iki donanımın liste satış fiyatları arasındaki fark ise 14000 TL. sonuç olarak, şu anda active almak oldukça mantıksız, style almak ise bir o kadar mantıklı görünüyor. Gelelim prestije, prestij almak eskisi gibi artık karlı gözükmüyor bunun yerine istenilen ekstra donanımlar style pakete eklenerek daha mantıklı bir konfigürasyon yaratılabilir. bence şu anda prestijin fiyatı 1-2 bin TL yüksek. İleride yeni bir dengeleme olacağı kanaatindeyim. Opsiyon Link: https://drive.google.com/file/d/0B-W37dpKKM8iQjBCd1ZGOXY4RzQ/view?pref=2&pli=1