Hayırlı olsun öncelikle. Umarım kaza bela yaşamazsınız.
Ben de C4'ümü satıp, bir tane rapid aldım. Eli kulağında, malum ocak tescili olsun diye bekledik. Yakında teslim alırız herhalde.
Ben cam tavan otomatik araçtan, cam tavansız otomatik araca geçiş yapacağım için sizin viteste yaşadığınız sıkıntıların benzerini ben de araç içi ferahlıkta yaşayacağımı düşünüyorum
Ankara'dayım. Tek düşüncem kış lastiği hadisesine nasıl çözüm bulacağım. Biri iki gündür hava yumuşadı ancak her an dona çekebilir. 4 mevsim olduğu iddia edilen lastiklerle teslim edilecek. Aracı eve dahi götürmeden uygun lastiği bulup değiştirip öyle devam etmeyi düşünüyorum.
Samsun yolu üzerinde tonla lastikçi var, gire çıka umarım ki 215/45/16 lastik bulurum. Ben açıkçası üstünde gelen ebattan değişiklik yapmayacağım. Jant vs. işini iyice araştırmadan girmem, ee ona da zaman olmadığına göre biraz fazlasını verip üstünde gelen ebatlarda alacağım.
Bu arada araçta 215/45/16 ebatlarında lastik var değil mi? Başka bir boyutla teslim etmezler herhalde.
Ben meraklı adamımdır, günlerce o multimedia aksamını ve kitapçıkları zevkle kurcalarım
Hadi hayırlı olsun tekrardan.