škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Size buz kazıyıcısı verdilermi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cello123

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
herkese merhaba babama 3 hafta önce superb prestige paket araç aldık fakat buz kazıyıcı içinden çıkmadı ordadaki st'ye sorduğumda superblerde gelmiyor Octavia da geliyor dedi yeride hazır ama sizlere verdilermi acaba?

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: cello123;543429
herkese merhaba babama 3 hafta önce superb prestige paket araç aldık fakat buz kazıyıcı içinden çıkmadı ordadaki st'ye sorduğumda superblerde gelmiyor Octavia da geliyor dedi yeride hazır ama sizlere verdilermi acaba?

Hocam bizim fabialarda var mesela depo kapağında.superb de gelmiyor olması pek inandırıcı değil ama kullanan alan arkadaşlar size daha iyi yardımcı olur

Çevrimdışı cello123

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Banada pek inandırıcı gelmedi superbi olan arkadaşları bekliyoruz :)

Çevrimdışı bilalduzenli

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Teslim alırken olmadığını gördüm ve istedim, başka araçtan getirdiler

Çevrimdışı cello123

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bilalduzenli;543443
Teslim alırken olmadığını gördüm ve istedim, başka araçtan getirdiler

Hocam peki başka bir superbten mi aldılar yoksa başka modeldenmi buldular

Çevrimdışı magicfriend

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim ki style paket Superb. Bana da vermiyorlardı başka bir Octavia'dan getirdiler. Bu kadar basit bir şeyi araca koymamalarını anlamak mümkün değil. 100.000 TLye araba alıyorsun fakat 3-4 TL etmeyecek plastik kazıyıcı araca koymayarak kendine laf söyleten Yüce Oto'da Genel Müdür olmak yada Pazarlama Müdürü olmak nasıl bir duygu merak ediyorum.

İlk bastırdıkları siyah katalog'ta Simply Clever diyerek gösterdikleri turuncu güvenlik yeleğinin hemen sol yanınızda olduğunu söylüyor, Bagajda sökülebilir lamba olduğu gösteriliyor ve bu buz kazıyıcı yakıt deposu kapağında olduğu gösteriliyor. Bu katalog Türkçe ama Türkiye'ye getirirken bunları araca koydurmayan bir Yüce Oto var.  Kataloğa da klasik cümleyi yazıyorlar. Burada her gösterilen olmayabilir. değiştirme hakkını saklı tutar gibi gereksiz cümleler. Yüce Otonun Pazarlama müdürü hiç eğitim almamış demek ki böyle basit şeylerin insanları mutlu edeceğini bilmiyor. Bunları araçtan çıkarılmasına göz yumuyor. Yazık.

Çevrimdışı cello123

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Hakikaten koymuyorlar demekki Baya şaşırdım ya 1 liralık plastiği fabiaya koyuyorsunda superbe Nasıl koymassın anlamıyorum
Bagajdan koltuk yatırmayı el Fenerini koymassın anlarımda buz kazıyıcıya baya şaşırdım

Çevrimdışı hkaydin

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: cello123;543446
Hocam peki başka bir superbten mi aldılar yoksa başka modeldenmi buldular

Bende de yoktu. İstedim biryerden getirdiler. Nerden aldılar bilmiyorum.

Çevrimdışı msami

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Araç yeni piyasaya çıkıp geldiğinde ilk serilere konulmuyor gibi saçma bir söylem vardı demek ki hala devam ediyor. Biz ilk çıktığında Rapid almıştık o zaman da aynı şeyi söylemişlerdi. Sonraki serilere gelecek ama fazladan gelirse haber ederiz filan.. vs. O yüzden neyse boş ver deyip umursamadık. Fakat ne yapıp edip bastırın, alırsınız sıkışınca bir şekilde veriyorlar. Şimdiki octavia'mızda var mesela. Superb de olmaması kabul edilemez.

Çevrimdışı cello123

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Arabayı teslim aldık iş işten geçti vermezler heralde internette 2 liraya satıyolar ondan alıp geçecem

Çevrimdışı abeyy

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Vermiyorlar. Ben vermediklerini fark ettim istedim vermediler. Ama octavia larda uzerinde geliyo. Superblerde yok. Bi kac kere servisteyken octavialardan yurutmeye niyetlendim ama yapmadim ama niyeti bi gun bozabilirim :)

Çevrimdışı bilalduzenli

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
skoda nın yaklaşımı hoş değil, ancak bu parça da eksikliğinden dolayı üzülünecek parça değil :)

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Türkiye'deki arabalarda o çıkabilen fener ve yelek de mi yok şimdi.
Peki şemsiyeler?

Çevrimdışı cello123

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Şemsiyeler Allahtan var Skoda Türkiye'yi tebrik etmek lazım buz kazıyıcıdan bile kaçıp şemsiye koymuşlar :)