škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yolda kaldım...:(

Engin E · 50 · 19147

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
Aynen...pompanın tamamı kalite metal...tartsan yarım kilo gelir...dişli kasnak, gövde falan mükemmel, bir çeviriyorsun arkasını, oyuncaklarda kullanılan uyduruk plastik! Bunun soğuması, ısınması, yüksek devri var, nasıl dayanmış 7 sene? Ona şaştım...maliyet desen pervane ile ne kadar farkeder ki???
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

škodaturkey.com

Cevap: Yolda kaldım...:(
« Yanıtla #45 : 03 Kasım 2015, 21:13:22 »

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
Fotoları anca çekebildim, 8 senelik triger hala iş görür durumdayken su pompası dayanmadı, plastik olmasından tabiiki...v kayışında ciddi kırıklar, gergi rulmanları ise sesli çalışıyordu.bu olay olmasa, 90 000 de değiştiğini varsayarak 180 000 i bekleyecektim...tabii o km ye kadar dayanabilseydi...aklınızda bulunsun, söze değil, ciddi belgeye, kayıda güvenin.

Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı ahmet4283

• Tam Üye
V kayışınız mahvolmuş. 40000 kmde bende triger ve v kayışı değişimi yaptım. 40000 kmde triger temizdi ama v kayışında ölümcül çatlak vardı. İyi ki değiştirmişim dedim.

Çevrimdışı BurakYaba

• Mesajlılar
  • *
Geçmiş olsun, gerçekten can sıkıcı bir durum olmuş. Tatil gününde keyif yapalım derken böyle bir sürprizle karşılaşmak insanı çok yorar. Ama yine de hararet tavan yapınca durumu fark edip hemen sağa çekmeniz motoru tamamen yatak sarmaktan ya da daha büyük bir felaketten kurtarmış olabilir, en büyük teselliniz bu olsun. Antifrizin her yere yayılması ve buhar çıkması ilk etapta korkutucu görünse de bazen sadece yaşlanmış bir radyatör hortumunun patlamasından veya devirdaim pompasının miyadını doldurmasından kaynaklanabiliyor. Umarım korktuğunuz gibi silindir kapak contasına zarar vermemiştir ve pazartesi günü usta baktığında sadece basit bir hortum değişimiyle masrafsızca çözülür. VW'nin orijinal trafik setinin hakkını vermesi ve kazasız belasız halat kopmadan eve kadar çekebilmeniz de gecenin şansı olmuş. Risk almamak için en iyisi https://www.antalyacekicicagir.com/ gibi bir çekici çağırmak. Seçim hengamesi ve pazar bittikten sonra pazartesi günü ustanın teşhisi ne oldu? Umarım cep yakmayan, kolay bir arızadır.