škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Corsa VXR - Meraklısına

lrfan · 40 · 13077

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
ok yazılım egsoz ve filtre takın getirin sorun yok bendeki ekler o kadar :)

škodaturkey.com

Cevap: Corsa VXR - Meraklısına
« Yanıtla #15 : 12 Kasım 2009, 11:43:28 »

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;47616
ok yazılım egsoz ve filtre takın getirin sorun yok bendeki ekler o kadar :)

ama motorun içi komple titanyumdu diye biliyorum??

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
söktük eski hali olsaydı bütün calibra corsa v.s. ne kadar makina varsa toplayın gelin üstüste koyun hatta derdim :D

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
95 octane 830 hp 1300nm e yakın tork aldım ama şehir içi kullanamadım kmde 2.5 tl yakıyodu trafikte yağ sıcaklığı artıyodu ve 1100 devirde çalışıyodu rolanti, orginali güzel :)

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
Abartmanın marka sınırı olmadığını siz de biliyorsunuz bu güçleri aldığınıza göre. SFI efsanesinden bahsetmeme bile gerek yok zira.

Corsa nın OPC (VXR) serisinde 1.6 192 bg makinesi var. VXR-R ya da S gibi modeller Thorney Motorsport (http://www.thorneymotorsport.co.uk/tuning/Limited_Edition.shtml) tarafından yapılan ve ş.içi ş.dışı fark etmeden kullanılabilecek haldeki cihazlar. Sitesinden de detaylı bilgiyi elde edebilirsiniz.

95 oktan yakıtla da o beygirlerin çıkacağını (yere aktarılacağını!, belki motor askıda çıkabilir) pek zannetmiyorum. Heleki ülkemin yakıtıyla :)

OPC yi geçtim para bulabilseydim 2350 yüroya 90 bg lik 1.4 corsa 140 bg.lere çok rahat çıkabiliyordu. 800 küsür beygir için ne kadar para harcadınız? O para opelde de harcansa alttan girip üstten çıkan araçlar çıkar biliyorsunuz ;)

Vectra OPC nin çıktığı sene dünyanın en hızlı 5. sedan olduğunu da dipnot olarak belirteyim :) (Evet M5 'den de hızlı)

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
Elimizde dyno ve vag-com çıktıları var :) 108 octane deneneme şansımız olmadı araç 2.0 litre 20 valve ve süper race egsantriklerle 8.8 sıkıştırma ve twinscrool turbo ile yürüyodu daha sölemediğim çok ek vardı :) bi önce moddada gt3076 ile 480 hp aldık 100 octane da sonraki takılan turbonun tam boost ve 105 octane ile verdiği 1000 hp idi biz görmedik denemedik o ayrı...

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;47708
Elimizde dyno ve vag-com çıktıları var :) 108 octane deneneme şansımız olmadı araç 2.0 litre 20 valve ve süper race egsantriklerle 8.8 sıkıştırma ve twinscrool turbo ile yürüyodu daha sölemediğim çok ek vardı :) bi önce moddada gt3076 ile 480 hp aldık 100 octane da sonraki takılan turbonun tam boost ve 105 octane ile verdiği 1000 hp idi biz görmedik denemedik o ayrı...

O araba 1.8T değilmiydi yoksa pistonlar felan genişletildi mi?

Çok bomba duruyor ama anlaşılana göre motoru 2-3 kere yenilemişsiniz :)

Paşaoğlunun eserimi bu alet?

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
evet 1.8T standardı, paşaoğlu değil malesef eski bir ferrari maserati ustası kendi işyerinde çalıştı yavaş ve itina ile sonra ben bozdum o ayrı :D serviste indirip herşeyi tüm civatalarına kadar sıfırlayıp baştan topladık malesef...

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;47713
evet 1.8T standardı, paşaoğlu değil malesef eski bir ferrari maserati ustası kendi işyerinde çalıştı yavaş ve itina ile sonra ben bozdum o ayrı :D serviste indirip herşeyi tüm civatalarına kadar sıfırlayıp baştan topladık malesef...

Maliyet stage 2 de? :D

Çevrimdışı *Cupra_R*

• Yeni Üye
  • *
ilk mod 15000 tl gibi rakama patlamıştı ki 16 firmadan bayilik aldım bu iş için yaklaşık 6 ay önceden hazırlıklara başladık eksikleri firmaları belirledik v.s. ve sipraişler başaldı, sonraki modda +5000-6000 gibi daha eklendi son toplama işlemine bi 6000tl daha harcadım :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;47716
ilk mod 15000 tl gibi rakama patlamıştı ki 16 firmadan bayilik aldım bu iş için yaklaşık 6 ay önceden hazırlıklara başladık eksikleri firmaları belirledik v.s. ve sipraişler başaldı, sonraki modda +5000-6000 gibi daha eklendi son toplama işlemine bi 6000tl daha harcadım :)

Ne diyeyim güle güle binin:D

Biz 1.8T ye tüp attık valla ş.içinde 180 kr yakıyo fıstık gibi:kiki::kiki:

Ama bana bırakınca babam ufaktan bende bişiler yapmayı düşünüyorum :ok:

Çevrimdışı razor10

• Tam Üye
Alıntı yapılan: *Cupra_R*;47716
ilk mod 15000 tl gibi rakama patlamıştı ki 16 firmadan bayilik aldım bu iş için yaklaşık 6 ay önceden hazırlıklara başladık eksikleri firmaları belirledik v.s. ve sipraişler başaldı, sonraki modda +5000-6000 gibi daha eklendi son toplama işlemine bi 6000tl daha harcadım :)[/QUOTe
gümrükte takılanlarda cabası dimi kanka:)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
çok para beah. boşuna tutku demiyorlar :)

hani çıksam şu iğrenç geyiği yapsam, o parayı bide arabaya verdiğim parayı toplasam gider..... :kiki: