škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ev alacağımdan aracım satılık. Octavia Combi 4x4 manuel 1.6 TDI

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kenan

• Yeni Üye
  • *
Jantları ayrıca satmazmısınız :) bendede aynı araçtan var jantlar greenline serisi 16 helix diye geçiyor.İsterseniz takasta yapabiliriz daha az yaktırdığı ve daha konforlu olduğu kesin :)

škodaturkey.com

Çevrimdışı erturqo

• Tam Üye
Sattigim kisi jantlari düş diye bi talepte bulunursa olabilir. Nerede ikamet etmektesiniz?

Çevrimdışı Kenan

• Yeni Üye
  • *
Alıntı yapılan: erturqo;520801
Sattigim kisi jantlari düş diye bi talepte bulunursa olabilir. Nerede ikamet etmektesiniz?

Ankaradayım mevcut bendeki jantlarıda verebilirim aradaki farkıda ödeyebilirim.

İlan detayı burda yer alıyor

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=31409

Çevrimdışı erturqo

• Tam Üye
Tamam oyle bir talep olursa haberlesiriz, ben bu olasiligi alacak olana sunarim. Fiyat farkini siz bana odersiniz. Artik afyonda bulusur degis tokus yapar, bir de kadayif yeriz:-)

Çevrimdışı Kenan

• Yeni Üye
  • *
Valla ben gezmeyi seven biri olduğumdan bana uyar.Sadece haber edin yeter saygılarımla.

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
Bu araba alınır :) Ama ben olsam satmazdım. 4x4 Çekiş sistemi haldex değilmi bunların ?
-------------------------------------------------

Çevrimdışı erturqo

• Tam Üye
Aracin satilikligi son bir hafta. Yoksa kredi cekip borcumu odeyecegim. Fiyatlar uctu boyle bir arabayi baya bi alamam satarsam. Satilmazsa kredinin bir kismina caretta karavan alip yollara cikmayi dusunuyorum:-) temmuz bandrolunu bile ocakta odemistim.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 13:40:44 Gönderen: erturqo »

Çevrimdışı jerkan

• Yeni Üye
  • *
Alıntı yapılan: erturqo;519044
Çok sevdiğim aracımı ve eski evlerden birini satışa koydum, inşallah ev satılır skodam bende kalır..:( Satılırsa hedefim yine mutlaka Skoda olacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-doktordan-temiz-4x4-8700-km-de-panoramik-sunroof-plus17inc-teronjant-216031551/detay

Ya alma ev falan boşver. Satılır mı bu. Kafayımı yedin

Çevrimdışı erturqo

• Tam Üye

Çevrimdışı melo_32_75

• ST Bursa
  • Kıdemli Üye
Satma satma satılır mı bu makine çalışır evide alırsın zamanla hemen alcan diye bişey yok  ya :)

Çevrimdışı erturqo

• Tam Üye

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye