škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Octavia A7 Kasa Orjinal Spoiler

bekzdl · 21 · 12073

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar Octavia A7 kasa için orjinal spoiler tipi nasıl resmi varmı ? , kendi servisinde bulunur mu ?

škodaturkey.com

Octavia A7 Kasa Orjinal Spoiler
« : 30 Nisan 2014, 16:23:56 »

Çevrimdışı barbaros

• Kıdemli Üye
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2014, 00:13:53 Gönderen: barbaros »

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
Teşekkür ederim cevap yazan tüm arkadaşlara , dün aracı aldığım Skoda bayisini aradım , spoilerin işçilik ile beraber 400 küsür lira tutacağını belirtti ayrıca ellerinde de yokmuş sipariş ile getiriyorlarmış.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye

Çevrimdışı Turboordek

• Ucucu Madde
  • Acemi Üye
  • **
Alıntı yapılan: grl1903;465385
birde burda var 200 tl : http://www.eliftuning.com/Skoda-Octavia-2012-sonrasi-Bagaj-spoileri_67756.html#0 ama fiyata boya dahil değil sanırım

Boya kodunu istiyor olmalari sanki fiyata dahilmis gibi dusundurttu bana. Kaliteli ise fiyat guzel.

Çevrimdışı bomax01

• Tam Üye

Çevrimdışı grl1903

• Yeni Üye
  • *
Alıntı yapılan: Turboordek;465410
Boya kodunu istiyor olmalari sanki fiyata dahilmis gibi dusundurttu bana. Kaliteli ise fiyat guzel.
bu firmadan daha önceki araçlarım için alışveriş yapmıştım memnun kalmıştım.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
Servisteki parçaların tümü pahallı zaten. Ama işin cılkı çıktığı için yan sanayi ve fiber olan ürünler de çok pahallandı. Kimse de dur kardeşim sen ne yapıyorsun demiyor.

İncecik spoyler a gidecek fiber ve boya malzemesinin maliyeti taş çatlasın 50TL dir ki o bile çok. ama gel kör ki piyasa da en ucuzu 250TL. Çok değil bundan 2-3 yıl önce 250-300tl lere komple body kit alınıyordu.

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar Octavia RS modelinde olan spoiler ülkemizde bulunmuyor mu acaba ? RS üzerindeki spoiler biraz daha hoşuma gitti

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Fiberciye yaptırın derim :) Babam 2001 yılında 120 tl gibi komik bir fiyata a4 octi vrs spoileri yaptırmıştı boya dahil halada taş gibi :)

En basit çözüm bu yoksa servis öpmeye yer arıyor :)

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
Servise bir daha sordum 400 TL + işçilik gibi bir fiyat istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam o kadar parayıda bir çıta gibi olan malzemeye vermeye acıyorum ama spoiler'de hoşuma gitmiyor değil ne yapsam bilemedim.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
İbizama cupra spoileri sipariş ettim boya dahil 140 liraya maloldu 30 lirada işçilik ödedim taş gibi duruyo şuan yerinde