yaklaşık 2 yıldır bu formda yazı yazıyor ve sürekli takip ediyorum.
Bu konu başlığı altında yazı yazan herkese çok teşekkür etmek isterim. Gerçekten teknik anlamda çok farklı ve çok yararlı bir sohbet olmuş.
Yazdıklarınıza alaylı bir kullanıcı olarak şöyle katılıyorum.
Aracı 2011 yılında aldım ve son 7 aya kadar eşim ile birlikte kullandım. Bunu çoğunluğu şehir içinde kullanım. Son 7 aydır sadece ben kullanıyorum ve aracın yakıt maliyeti ve vites geçiş devri tamami ile tam benim tarzıma bürünmüş durumda. Artık çok daha ekonomik ve çok daha akıcı bir sürüş mevcut
Bu arada Yeti ve skoda tercih edenlere önerim ise servisinizi doğru seçin. Yaşadığım bir olaydan dolayı servisin ne kadar önemli ve marka güvenirliliğinin direk temsilcisi olduğunu birkez daha anladım.
aracım 10000 km de iken kavramadan kaynaklı titreme başladı ve artarak devam etti. Yüce oto servisi (distributör) yazılım yükledik geçer dedi ve devam edince de bu ormal bu kadar olur gibi bir açıklama yaptılar. !!!
Eski aracım Seat markaydı ve maslak doğuş otomotiona servise götürüyordum. Oradaki danışmanı aradım ve aracı getirin dediler. Usta araca bindi test etti ve ilk kalkışta kavramanın garantiden değişmesi gerektiğini söyledi ve 1 gün sonra aracımı sorunsuz bir şekilde aldım.
Distributör olan firma henüz kendi araçları düzgün servis hizmeti veremiyor. Bunu hem telefon ile hem de yüz yüze görüşmelerimde kendilerine ilettim.
Şimdi size bir soru? Ben bu sorunu çözemeseydim, Skoda kötü araç mııydı?
cevap : EVET
Ama sorunu çözdüğüme göre burada marka değerini kimin kötülediği aşikar bir şekilde ortadadır.
Yeti ve Skoda tercihi yaptığım için gayet mutluyum, artık doğru serviside buldum