0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüce otodan aradılar az önce. yurtdışından yazılım güncellemesi bekliyoruz dediler. gelince haberdar edeceklerini söylediler.
Cumartesi servise gittim. yazılım güncellemesi yapılacaktı ama versiyon bilgilerine baktım herhangi bir yazılım güncellemesi goremedim. verileri yine fabrikaya gönderceklermis.bu arada bu sorunla kaç kişi başvurdu diye sordum. yetkili kişi sadece sizin kaydınız var dedi. benim gittiğim servisde sadece ben. demekki kimse sorun yaşamıyor. veya umursamıyor. Skoda tarafından bakınca sadece sorun 1-2 kişi gibi görünüyor. sorun yaşayanlar niye gitmez.
ankarada da efe ye benden başka başvuran yok. test aracında da aynı problem varsa hemen hemen bütün araçlarda vardır diye düşünüyorum. ama kimsenin başvurmamış olması da düşündürmüyor değil. acaba onlarda problem yok mu? yada araç sahipleri problemi önemsemiyorlar mı(veya farketmediler mi) ?
2bin bakımı mı? 15bin de 1 değil mi bakımlar?
Benim aracimdada oluyordu ama artik kesildi ayarlardan cozmustuk olayi
arkadaşlar ankara efe de yazılım güncellemesi yapıldı aracıma. sesin azalıp artma hadisesi kesildi. lakin netlikte problem var gibi. biraz daha test edip yorumlarımı paylaşacağım.
benim araçımda da radyo zaman zaman problem. şu an ki versiyon 132. sisitem güncellemesi yapan arkadaşlar sizde durum nasıl? sistem 132 mi 171 mi?
Bugün güncellettirdim 171 ve 5 net ses kalitesi