Octavia 1,6 tdi elegance dsg kullanıyorum. Araç henüz 1700 km'de. Başlangıçtan bu yana ortalama yakıt tüketimi 5,1. Zaten 2 depo yakıt aldım son depoda 350 km şehir içi, 450 km şehir dışı yaptım, bunların bir kısmında klima açktı, 230 km menzil var diyor, ortalama yakıt tüketimi de 4,5 görünüyor. Ben bu değerlere eski aracımda ulaşamıyordum (Eski aracım toyota auris 1,4 dizel elegant manueldi). Yakıt olarak tatmin edici giderek de azalacağını düşünüyorum. Konforu benim için uygun, yol sesi almıyor, süspansiyonları yeterince yumuşak (Tabi yeni alan arkadaşlara önerim lastik basınçlarını kontrol ettirsinler benimkinde basınç 44 idi.), müzik sistemi daha iyi olabilirdi, hafıza kartı büyük kolaylık. Küçük detaylar var araçta kullanırken anlıyor insan, bağaj havuzunun kenarındaki sabitleme aparatları çok kullanışlı, poşet askısı büyük kolaylık. Kapı içlerine 1,5 litre pet şişe sığıyor yer aramak zorunda kalmıyorsun. Dikiz aynasının arkasında 3 tane küçük led lamba var gece rahatsızlık vermeden vites alanını aydınlatıyor. Araçla ilgili olumsuz düşüncem var tabiki, aracın göğüsnden tıkırtılar geliyor bunu aşmanın en güzel yolu bilmeyenler için söylüyorum würth marka silikon sprey. Özellikler sert iki malzeme arasından gelen sürtünme sesini kesiyor, ben eski aracımda yapmıştım güzel sonuçta aldım.
İlk planda cam filmi ve boya koruma yaptırıcam, krem paspas da almayı düşünüyorum henüz gelmemiş.
Alacaklara tavsiye ediyorum.