Kasaya göre motor yeterli değil. "temiz bulmanız biraz zor coupe den bahsediyorum" geneli yağ yakma potansiyeline sahiptir. "hız konusunda 316 ile arasında göz ile görülür fazla bir fark yoktur. ilk 3 vitesten bahsediyorum" piyasası ölüdür,donanım açısından 320 ile aralarında ciddi farklar vardır. Ama dediğim gibi 318is bulma şansınız olsa kaçırmayın derim ama bulamazsınız kimse satmıyor
Herkes çok yakıyor diyerek kenara çekiliyor motor boyutu da önemli sağlam bir araç kullanıyorsunuz güvenliği yüksek bir aracın ağır olması da normal. 2000cc de yakıtla ilgili aralarında büyük bir fark yok en azından ivmelenme istediğiniz zaman kasa ağırlığından dolayı yakıtı sömürmeyecektir
318ci ile 320ci arasındaki yakıt miktarı 100km de 2lt dir.
318 ile ivmelenme istediğinizde bu yakıtı çok yükseltir.
320 ile ivmelenme hissedilir bir şekilde olacağı için normaldir.
318ci 5500rpm çevirir kesici girer
320ci 6000rpm çevirir ve bunu yaparken kasmaz.
BMW den bi tepki bekliyorsanız işte bu beni tatmin ediyor diyorsanız en düşük motorunuzun 320 olması lazım. Aracın koltuğuna oturduğunuzda konforunu hissediyorsanız motorunda sizi tatmin ettiğinden emin olmalısınız.Bunların yanı sıra bir 316ci de alınıp arkasına 330ci yazısı yapıştırılarak da dolaşılabilir ama ama ama..
İç aksamlarda kullanılan plastik parçalar zamanla çok kolay kırılabilir durumda nazik olmak lazım birde Sunroof lu almamak lazım çünkü içindeki ufacık plastik bir parça var çok çabuk kırılıyor ve meret 150tl
100 de işçilik veriyorsun sıkıntıya gerek yok aç camını yeter :rm: