bilemiyorum, kimsenin aracına bişey diyemem. biliyorsunuz her hasar tramere düşmüyor, plakada pert girişi var, işte ben söyleyince telefonda gerildi zaten, belki eski araçtan doğan kayıttır falan dedi, şase no.sunu sordum oradan baktıralım diye, dışardayım kardeşim dedi, akşam iletin dedim, yurtdışına gideceğim dedi.
Aracın sahibi benim, evet yılbaşında yurt dışına çıktım, o dönemde RS için çok arayan oldu, benle konuştuysanız eğer "gerildi" tesbitini telefonda nasıl yaptınız merak ettim.
Ama asıl önemli olan konu şu:
Ben aracı Kasım 2012 de aldım.O zaman kayıtlarda ve ilk sahibi satanın ifadelerine göre hasarsız(ilk sahibinin ifadesine göre park halinde çarpma sonucu far değişimi, kaporta hasarı ve boya yok) ve boyasızdı(zaten bu topiği açan kişi ve bu şekilde mesajları var).Ben de ise zaten hasar veya boya söz konusu değil.
Şimdi;
Plakada çıkan pert kaydını yazın ki hem ben hem de forum üyeleri öğrenmiş olsun.
Bu mesajı size pm. den de atıyorum. Eğer bu topik altında pert kaydını tarih ve detay olarak paylaşmazsanız hakkınızda hukuki işlem başlatacağım.
Yok siz haklı iseniz ve ben yanılıyorsam, bu başlıkta bunu yazıcam ama bana satan ilk sahibi hakkında gereken huhuki süreci başlatıcam.