kesinlikle d90
Teşekkürler, kısa bir süre d70 kullanmıştım, nikon a bira daha yakınım.
Size D90'ı tavsiye edeceğim ben ama diğer modeli de alabilirsiniz ben daha önce kullanmıştım cihaz iyi ve kullanışlı.
Eğer günlük kullanım için alacaksanız kesinlikle Nikon alın Canon genelde fotoğraf sütüdyoları içindir diye biliyorum.
Nikon un dışarı çekimi için daha uygun olduğunu daha önce duymuştum,teşekkürler..
d3100 ,d5100 body sinde af yok. o yüzden tercih etmemeliyiz. ben d3100 kullanıyorum af li lensler oldukça pahalı. bu kötü bir durum kullanıcı açısından.
Gayet güzel bir bilgi , teşekkürler..
ayrıca d90 eski model olsa da, d3100 ve d5100 den 1 gömlek daha üstündür donanımıyla.
Dediğiniz gibi biraz eski bir model, bildiğim kadarıyla video çekimi diğerlerine göre biraz zayıf kalıyor.. Edindiğim bilgilerle söyledikleriniz örtüşüyor..
akif hocam,
affınıza sığınarak,
profesyonel değilseniz bu makinalara gerek yok..
compactlar hem hesaplı hem linkdeki makinalar kadar iş yapabiliyor..
amaç,çok uzun mesafe ve zoomsa başka..
karar her zaman sizin..
Dayı, Gündelik kullandığım bir makinam var, memnunum da. Olmayan para battı
Biraz daha kaliteli resim çekeyim; kızımında iyi bir albümü olsun diye düşünüyorum. Geçenlerde eşim tutturdu kıza resim diye, fotoğrafçıya 10 kare için 200 TL bayıldım, biraz zoruma gitti..
Ali dayı,affınıza sığınarak, dslr almak için profosyonel olmaya yani geçimini fotoğraftan kazanmaya gerek yok. Bu birazda hobi işi,eğlence işi. bir makina alınır,incelenir bir süre sonra üstündeki lens yetmez yeni lens alınır,sonra başka birinin elinde başka bir makina görülür ona heveslenilir,para biriktirilir.kompaktlarda bu kurcalama durumu olmaz. Bir nevi yetişkin oyuncağıdır,eğlencelidir.
Teşekkürler, umarım dediğiniz gibi olmaz.. Bir defa alıp, hevesimi söndürürüm, yoksa evin yolunu bulamam;)
Çok model bilmem ama D90 kulanıyorum, sağlam, her işi yapar
İrfan Hocam; D90 hakkında güzel yorumlar duydum, sizden de duyunca pekişti:)
D90 ın fotoğraf kalitesine sözüm yok ama video performansı kötü bu da bana göre "-" bir durum:) O kadar para verilen bir makinenin videosununda iyi olmasını beklerim kaldı ki d90 ile 600D arasında öyle uçurum bir fark yoktur.
Kadir çok video çekimi düşünmüyorum, fotoğraf için düşünürsek fikrin ne?