0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıfırı Yok Hocam, 2,3 Senelik Bir Cihaz Ama Ses Kalitesi Mükemmel. Ben İlk Çıktıgı Zaman Kullanmıştım Tüm Serileri Test Etmiştim , Bu İşin Hastası Arkadaşımında Tavsiyesi İle Almıştım.
aynı serinin üst versiyonu pioneer 2-3 senede üstüne bişeyler koymuştur daha iyidir diye geliyor insanın aklına ama bu kadar iddaalısınız madem temiz ikinci el bulabilirsem değerlendiririm teşekkür ederim.
arkadaş 7250 de ısrarcı halen ama sen yinede web alemini bir araştır 7250 yi. sonra karar ver. sana tavsiye ettiğim 6050 ve 7150 i unutmA!
Volkan ne yaptın sen abicim ya hxd2'yi bir aratayım dedim fiyatı görünce çarpıntı yaptı bende :++:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-clarion-hx-d2-special-edition-44234932/detay/
pioneer ların 50 li serilerini kaçak olarak değerlendirmemeliyiz. zira pek çok yer trt bandrolü olarak 50 li leri satıyor garanti de veriyor.. gel gelelim sony car audio da kesinlikle pioneer ın alpine nın yanına yaklaşamaz. pioneer lardan şiddetle tavsiye ettiğim cihazlar.- pioneer 6050 -pionerr 7150