0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bunlar var tabi indirimsiz felan fiyat bunlar... Dörtnal toyota duydun mu abi forumdan TOYOTA COROLLA 2002> Kapı Kolu 4 Kapı P.Çelik 32 TOYOTA COROLLA 2002> Kapı Eşiği 4 Prç. P.Çelik 20 TOYOTA COROLLA 2002> Yan Kapı Çıtası 4 Prç. P.Çelik . 76 TOYOTA COROLLA 2002> Cam Çıtası 4 Prç. P.Çelik (HB) & (SD) 24
Dörtnalı duymuştum, ama tanışıklığım yok:)Hayırdır?
Sağlam yerdir tanıdıktır güzel bir servis gerekirse kefilimdir toyota forumunda benim arkadaşlarım çoktur.
İyi de Ankara'da değil mi o? Yoksa Sadık Usta İstanbul'a mı taşındı?
hayırlı olsun Kemal,sana bi sualim var madem bu sektöre girdin..vw aracımın yan siyah çıtalarını çıkarttım yapışkanlıydı uçlarda ve ortada birer plastik çıkıntı var o çıkıntılar deliklere giriyor ama genel anlamda şeritin uçlarına yapıştırıcı sürülmüş ve o şekilde yapılmış şimdi ben bu çıtaları nasıl tekrar yapıştırayım; slikonmu kullanayım plastik yapıştırıcımı çift taraflı bantmı?nedersin? kenarlara slikon yeterli gelmez mi ?
öncelikle hayırlı olsun...2012 auris için neler var?
Yeti için birşeyler varmı
Ankara'da abi Belki istanbulda çözemezsen buraya gelirsen
Kemalcim, benim çözemeyeceğim arıza yoktur. Eğer çözemediysem, bil ki araba yolda kalmıştır ve çözmek için özel ekipman gerekir (Muhtemelen çekici Onun dışında ben her şekilde yürütürüm o arabayı Şaka bir yana, dörtnalın adını çok duydum, Sadık Usta'nın da. Ama uzak olduğu için ziyaret etmedim hiç. Zaten son bir kaç yıldır kızdığım için servislere gitmiyorum hiç, kolları sıvadım kendim yapıyorum her türlü bakım onarımını. Ama bazı konularda gerçek anlamda usta birilerine ihtiyaç oluyor, o zaman hiç üşenmem arabayı Ankara'ya getiririm... En azından fikir almamız gereken yerlerde rahatsız ederim seni
Bana nelerin var kromcu