škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Vinet eli parçaladı.!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
Bugün iç temizlikde çalışan bir abim, vineti saf kullanmış ellerinden kan akıyodu bune deyince farketti delik deşik oldu kabardı. Aman saf kullanmayın.
-------------------------------------------------

škodaturkey.com

Vinet eli parçaladı.!
« : 29 Mayıs 2012, 18:47:58 »

Çevrimdışı Detaycı

• Detailer
  • Kahraman Üye
O kadar güçlü etkileyeceğini bilmiyordum. Geçmiş olsun. Saf kullanılmasa bile her ihtimale karşı en azından lateks veya nitril bir eldivenle kullanılmalı.

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye

Çevrimdışı bostancı34

• Yeni Üye
  • *
vinet naylon eldıvenlerı sulandırılmıs halde bıle parcalıyor kırmızı bulasık eldıvenlerınden kullanın arkadaşlar geçmiş olsun

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
Eldiven kullanılıyor normalde, arada yoğunluktan unutabiliyor çalışanlar, bu seferde denk gelmiş tam gelmiş. ( APC o kadar sert diye bilmiyorum. 1/3 oranında elime hiç etki yapmıyor. Bu kötü veya iyi olduğu anlamına gelmez tabi bişey cıkartmayın :) )

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
Valla ağabey öyle bi yazdın ki, vineti bilmesem bir daha kullanmazdım:D

Tabi sırf vinet için değil tüm konsantre ürünlerde bu tip durumlar olabiliyor.Eldiven şart.

Çevrimdışı barbaros61

• Kahraman Üye

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
Adam elini bezle siliyodu,derileri kalkıyodu. Yıllardır yıkamacılık yapmış bi insan elleri sert olmasına rağmen böyle birşey olduysa dikkatli olun diye söyledim. :) Başlık birazcık öyle oldu.

Çevrimdışı ALANSO

• Tam Üye
Bende bugün vineti Atas şişesine ölçeklerken ellerime geldi , yagimsi bir dokusu vardı hemen sildim ancak elim suan putur putur , dikkat etmek gerekiyor gercekten.

Birde köpük plastiklerde kurudugunda bayağı iz bırakıyor detap ile silmek gerekti bu normalmi?

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
Vay anasınıı
ANKARA içi mobilya, özel dolap vs itinayla yapılır, müracaat ben :)

Çevrimdışı medmania

• Garajperest
  • Kıdemli Üye
Oluyor taabi , hastanedeki el dezenfektanları bizim alimizi sürekli parçalar. Haftada bir prednol krem, günlük fito krem iyi gelir.

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
Allah Allah yav Gökçen valler olmasın o.
Vinet saf ya da sulu bana hiç zarar vermedi, hatta iş bitiminde ellerimi vinetle yıkıyorum ama valler safken zarar veriyor.

Çevrimdışı baduruk

• etobur
  • Kıdemli Üye
işim gereği hiijyen bariyerinden günde defalarca geçiyorum. alkol bazlı el dezenfektanından ellerim çatlıyor artık. kişiden kişiye değişmekle beraber tüm konsantre kimyasallar deriye zarar verebilir...

Çevrimdışı yarhasan

• Tam Üye
vinetı blmmde atas est elleri poul pul ediyor.