Saygıdeğer arkadaşlar.. Belki bu güne kadar böyle bir konu açılmadı ve ilk benden olsun...
Yeni arabası olan arkadaşlar.. Mesela audi, bmw, mercedes, wv, volvo skoda superb octi vs.....
Sizler trafikte gördüğünüz toros, brodway, favorit, felicia, doğan şahin vb... bunlar gibi eski segment araçları gördüğüzde yada bu arabaları zor bi durumda gördüğünüzde ( bozulup yolda kalması gibi ) bakış açılarınız nasıl çok merak ediyorum...
Benim bugün cok ama cok moralim bozuldu... Bende 98 model felicia var ve aracımda kronik olduğunu düşündüğümüz ve hiçbir ustanın yapamadığı bir arıza var.. Skoda yetkili servis bile bulamadı... Aracım seyir halinde sürekli stop ediyor akü yenilendi sarj dinamasu elektrik aksamı ıvız zıvırlar ama yıne stop edıyor... Neyse bu işin farklı boyutı..
Ben bugun yine aynı problemden dolayı yoldakaldım ve unutmuyorum birisi opel astra biriside yeni elantra sahibi araç sahipleri yanındakilerle bana bakıp gülmeleri ve alaycı bi şekilde bakışları beni cok üzdü... Bende isterdim onların yerinde olmayı ama şartlarım buna el veriyo insallah birgün bende o araçlara sahip olurum ve sahip olursamda asla önyargılı ve aşalayıcı ve alaycı bakmam zordaki insanlara... bu tür yaklasımlar sergilemelerine anlam veremedim... Sağolsun eşim bana destek verdi moralim bir nebzede olsa yerine geldi.Sizler ne düşünürdünüz onların yerinde olsaydınız yada ne yapardınız??
Başımdan böyle bir hadise geçti ve sizlerlede paylasmak istedim... dinlediğiniz için teşekkür ederim.Saygılar...