Merhabalar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, bu iki model arasında kaldım aşağıya benim için artı ve eksi yönlerini yazıcam sizce hangısını almalıyım ankette acıyorum
Galaxy S2 artıları : öncelıkle bu telefonu alırsam, telefondan dizi izlemek, film izlemek çok keyifli olacaktır, ekranı büyük görüntü inanılmaz canlı ve akışkan, full HD filmleri oynatabılıyor, ekranı inanılmaz canlı ve uygulama dukkanı ınanılmaz geniş
Blackberry 9900 artıları : yazının en basında benım ıcın artıları dıye soylemıstım, bu soylıyeceklerımden umarım rahatsızlık duymazsınız
burası bir aıle gibi oldugu ıcın, rahatça soyleyebılırım dusuncesındeyım
unıversıte okuyorum ve kızların açıkçası yenı gozdesı bbm dunyası, unıversıtede, kızın bırı gelıo, cnm pin varmı dıyor yok dıyorum kız gıdıyor
baska bırı gelıo pini ni soylesene eklıyım dıyor yok dıyorum kız gıdıyor, birazda kızlar için BB almak ıstıyorum
ama sapık değilim yanlış anlaşılmasın
diğer artıları, interneti olabılıcek maks seviyede hızlı, hem tuş takımı mevcut hemde dokunmatık ekranı
facebook twitter skoda turkey, guncel haberler vs okuyabılecegım paylasabılecegım bir telefon ıstıyorum.
suanda wave 2 kullanıyorum dokunmatık ekran birazda sıkıldım sanırım dokunmatıkten:) galaxy S2 nın ebatları bana bıraz buyuk geldı, bb 9900 ın ebatları ve şeklı cok hoşuma gıtttı, ama sadece bbm içinde 1.700 vermek ıstemıyorum 1.700 verıyorsam, yan özellik olsun ıstıyorum
Galaxy S2
Blackberry 9900