Hepinize tek tek tekrar çok teşekkür ederim ,sağolun arkadaşlar,eksik olmayın hiçbiriniz
Elbette cana geleceğine mala gelsin,bende hakikaten birşey yok,Fabia duman etti hepsini ama
Sen ne kadar dikkatli olsanda tecrübeli olsanda gelip buluyorlar böyle işte seni :mad: o gün bir mallık vardı millette zaten,gidene kadar aynı şekilde 3-4 tane daha pandomim kopmuştu biride bize vurdu.,sapağa gelseydim kurtacaktım işi
İrfan'cığım,plakanın yaptığı o küçük ezik kısmı doldurayım mı?Macun doldursun mu elemanlar yoksa biz mi birşey uydururuz?Üzerinede rötüş vururum sonra senin usta ellerinde son halini alır,görünce bu mu diyecen zaten:)Şu anda bile belli olmuyor neredeyse gerçi:)Çok teşekkür ederim alakan içinde,adama söyleyince o kim yahu der gibi bakmıştı yüzüme:)Görüşelim,buluşalım bir ara zaten,vakti geldi:)Haberleşiriz :ok:
Allah hiçbirimize yaşatmasın kaza ve kötü olay,sizinde Allah gülümsemenizi eksik etmesin yüzünüzden inşallah.
Hep derim bu yoğun trafikte takip olayına pür dikkat edin,elbette bir yere kadar ama bende aynı şekilde diğerleri gibi boş kullanan biri olsaydım passata girerdim kesin,çok hasarlı olurdu kaza.Aman diyim çok dikkatli olun lütfen.
Sezon öncesi atraksiyon oldu işte