0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk çıktığı yıllardan itibaren takip ettiğim, hayallerimin arabası Yeti sahibi oldum.. daha öncede Fabia sahibi idim... Yeti 1.6 TDI DGS 105 Hp _ 2015 Beyaz
Merhaba arkadaşlar 1.2 fabia sahibiyim yetiye geçiş yapmayi düşünüyorum. 1.6 manuel tdi ambition olacak muhtemelen. Sizlere şunu sormak istiyorum bu model için panoramic cam tavan opsiyonu mevcutmudur.yuce otoya sordum cevaplamadilar.
Aracın arka koltukları geriye doğru kayıp diz mesafesini genişletebiliyor mu.
... aracımla ara sıra 150-160 cm boyunda kumaş taşımam gerekiyor.Koltuklar yatırıldığında veya koltukların tamamı söküldüğünde bu kumaşları taşıyacağım da 160 cm lik bir alan kalırmı ? Birde yılın 3. çeyreği yani yaz aylarına doğru yeni kasasının çıkacağını okumuştum.Acaba yeni kasa yetiler Türkiyeye ne zaman gelir.*
Bugün arabanın benim için yeni bir özelliğini fark ettim, ön silecekler çalışırken arka silecek kendiliğinden belli aralıkta bir kere silip duruyor
Yeti epeyce hacimli. Ölçmedim ama, arka koltukların yatırılması halinde 150-160'lık kumaş toplarının rahatça yerleştirilebileceğinden %90 eminim. Hiç olmadı kumaş toplarını çapraz olarak bagaja yerleştirebilirsiniz(tabii ki fazla sayıda olmamak kaydıyla). Fazla sayıda kumaş topu taşımak için de, çok kolay sökülebilen arka koltukları sökerek hayli geniş bir hacim elde edebilirsiniz. Ayrıca tavanda taşımanız bile mümkün(port bagaj kullanarak ve azami 100 kg'ye kadar).İlk fırsatta aracımdan ölçü alıp size bildirecem.
Bahsettiğiniz hadise şu mu?:
zannedersem o, şimdiye kadar genelde sensör'de kullanıyordum o gün sürekli silmeye almıştım o yüzden bugüne kadar fark etmemişim