Bizim araç kapalı otoparkta olmasına rağmen ben gittim en kıl 2 kişiyi bulupa rabayı onların arasına abone yaptım.
Solumda Mugen Kitli bir Civic,Sağımdada tanıdık bir S Class Mercedes var,ikiside bendende kıl.Dikkat ettikleri ve ettiğimiz için sorun olmuyor çok şükür.
Yani kısacası otoparkta bile yer seçmek laızm artık.
Kesinlikle katılıyorum.:+1::+1::+1:
Ben de bir Volvo ve Peugeot sahibinin arasındayım bizim otoparkta kapı aralıkları bile sekmez adamlar harbiden düşünceli. Bizde abonelik olayı yok kendiliğnden yerler belirlendi gibi oldu. Bir ara başka yere park ettim aracı sağım solum boştu sabah işe gidecekken bir baktım ki sağımda Volvo solumda Peugeot:++:
Üçümüz olmasak da en az ikimiz her zaman yan yanayız...:++:
Memlekette öküz kaynıyor yapacak bir şey yok ki.
Doktorun biri bir arkadaşın arabaya iki kapı arasından toslamıştı herif şok olmuş hala ileri gitmeye ters tarafa manevra yapıp çekilmeye çalışıyordu. Neyse adama müdahale edip çarptığı pozisyona döndürtüp direksiyonu, geri çıkmasını sağladık daha beter etmeden ortalığı. Abi adamı çektiğimiz gibi herif topukladı yaa. Var mı böyle bir hayvanlık. Adamın numarayı bulduk aradık. Panik oldum kaçtım abi dedi herif. Lan lavuk panik olman gereken adam sana yardım eder mi çıkmanda. Sonra adam kayıplara karıştı numara kullanılmaz oldu. :kafa:
Sonra da arkadaş bela okuyup yaptırdı kaskodan bir şekilde...