geçmiş olsun öncelikle, gerçekten bu tür durumlarda bir özür yetiyor. Kendimden biliyorum.
izmitte cok dar bir yere parkederken bır agabeyın arabasına sürttüm, benımkınde hıc bısı yok benım jantıma denk geldı, onun ön tampona.. telefon numaramı bıraktım, belırlı saatler arasında ızmıtte olacagımı yazdım.. özür dilediğimi benı aramasını ve durumun hal çaresine bakmamızı rica ettım.. araçta biraz çizik vardı tam uc noktasına surtmusuz bıde jant sert tabı. aldım elıme kalın bir aşındırıcı, devaaammm yolun ortasında adamın araca cızık gıderme yapıorum
minimum a ındırdım, ardından baktım adam aramadı. ist dondum, adam aradı, kardesım ben bugun arabasına surttugun kisiyim, oncelıkle insan oldugun ıcın sana tesekkur edıyorum dedı, dedım tesekkur edıcek bısı yok abı, istemeden surttum telafi etmek durumundayım, dedi kı ben senı bısı talep etmek ıcın aramadım, sadece insanlıgına tesekkur etmek ıcın aradım dedı, eger ızmıtteysen dükkanıma beklerım bi çay ısmarlamak ısterım dedı
tamponu hıc dert etme, ınsanlık halı olur boyle seyler fln derken kapandı olay
insanlığa karşılık insanlık
ama vurup kaç gibi insanlık dışı hareketlerde sanırım karşındakınede onun sana davrandıgı gibi davranmakta fayda var..