škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Roomster nasıl bir araba?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
Roomster uzun zamandan beri ilgimi cekiyor.Bu forumda irfan hocanın aracını görünce dahada bi kanım ısındı.Belkide suanda kullandıgım c-max e benzerliginden dolayıdır.İyi kötü yönlerini sölerseniz  sevinirim.
Bir sevda bizimkisi.....

škodaturkey.com

Roomster nasıl bir araba?
« : 18 Aralık 2010, 00:21:34 »

Çevrimdışı agasarca

• Kahraman Üye
Benim de favori araçlarımdan ama Cmax'a göre bir küçük segmentte yer alıyor olması lazım. Bagaj olarak pek fark yok. Fiyat olarak daha iyi. Gerisi tasarım ve donanım vb.

Elinizde C max varsa devam edin derim... :)

Kullanıcıları daha iyi fikir verir...

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Şahsen işlevsel ve hoş araç olduğunu düşünmekteyim. Arka koltukları fonksiyonel. Diz mesafesi fevkalade başarılı.

Fakat şu var;

Roomster her ne kadar B-MPV olsada, Fabia türevi bir taşıt, bu yüzden hangi MPV tarzı araçla kıyas ettiğine dikkat edicen. Nissan Note cihazına göre belki daha ferahtır daha tercih edilirdir. Ama asla bir C-Max olamaz, başka sınıftır, artı neden dersen bir Fabia ile bir C-Max kıyaslanamaz bile, Roomster kalite ve konfor olarak (malzeme, sessizlik, süspansiyon vs...) Fabianın aynısıdır iç hacmi bir kenara bırakırsak. C-Max başkadır arka frenleri disktir, süspansiyonu farklıdır, kabin izolasyonu gelişkindir vs.... vs....

Ama fiyat farkıda uçuk bu da bi gerçek :D :D

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
ben c-max le karşılaştırmadım.Sadece benzer dedim.Sizin yaşadıgınız aynı sorunu bende ara sıra yaşıyorum aslında c-max alıcagıma caddy alırım diyolar.Gülsemmi napsam bilemiyorum.:D
Bir sevda bizimkisi.....

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Yok ben alıpta üzülme diye dedim :D Aman aman bişey değil yani, Fabianın az uzamışı ve ncap'ten 5 yıldız almışı o kadar (ince ince didik didik edersen bir kaç matematiksel fark çıkar ama ilk bakışta ötesi değil), hele ki baz modellerinde iç malzeme kalitesi yerlerde o derece, torpidoda kapak bile yok :D

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
ablam honda civic aldı sıfır babamla ortak c-max kullanıyorum.ablamın eski arabası corsa boşta kaldı otomatik vites bide benzinli olunca beni aşıyo ben yürütemem o aracı.yas 23 ama c-max ten mpv türü araçlara bi ilgim olustu.hem performans hem donanım hem yol tutus bana yetiyo c-max.bakıyorum piyasada görüyorum Roomster bende bi sorim dedim
Bir sevda bizimkisi.....

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bu sınıftaki fiyat/kalite endekslerinde az biraz para varsa C-Max kraldır, yoksa Roomster ilaçtır candır, ulaşılabilirliği sınıfının en kolayıdır Roomster, ama C-Max varken at-eşek meselesi.

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
eyvallah abi sagol yardımların için
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: hakanerdogan;169364
Yok ben alıpta üzülme diye dedim :D Aman aman bişey değil yani, Fabianın az uzamışı ve ncap'ten 5 yıldız almışı o kadar (ince ince didik didik edersen bir kaç matematiksel fark çıkar ama ilk bakışta ötesi değil), hele ki baz modellerinde iç malzeme kalitesi yerlerde o derece, torpidoda kapak bile yok :D

torpidoya koydular artık kapağı :D

işin ilginç yanı makyajlı roomsterlarda da baz modelde yb yok çok şaşırmıştım.

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
cahillige verin yb nedir :D
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
yol bilgisayarı :)

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
hayda :D yb deyince anlamadım birden.yol bilgisayarı far sensörü yagmur sensörü aslında güzel donanımlar fakat bi yerde arabanın oyuncakları...
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı kalender

• Kahraman Üye
c max ile siklet farkı var, nissan note ile aynı klasman diye biliyorum.bagaj ve diz mesafesi olarak roomster önde gibi.
 scoutda da park sensörü-crouse control-maxi dot ekran-yağmur sensörü  eksik
 crouse control ile park sensörü taktırılabilinir.artısı 3 kollu direksiyonu lastikler 205-45-16 scout kapı altı plastik aksamı
\'\'Ben\'\' Yaradan\'dan Ötürü Yaradılanı Sevdim... Yaralayanı\'\' Değil..!