Ender Elektronik ile görüşmemde onu da sormuştum. Aldığım bilgiye göre 2Q0 olan kamera 3Q0 arasında kalite olarak hiçbir fark olmadığı, farkın sadece Dikiz aynası üstündeki montaj yuvasına göre yerinin uygunluğuna göre değiştiği imiş.
Yani montaj yeri geniş ise 2Q0 olan kamera takılacak, dar ise 3Q0 olan kamera takılacakmış.
Daha detaylı bilgi için siz de arıyabilirsiniz. Ender Elektronik Tel: 0216 370 77 25
Ben de kodiaq araç için şerit takip ve Acc yapım aşamasındayım . Araçta ön camın uygun olması büyük bir avantaj en büyük maliyet zaten o . Ayrıca montaj kısmıda kolay oluyor . Hatta kodiaq prestij ve üstü ve kamiqte ? kamere da var . Matrix far perdeleme için .
Kamera konusun da ise ben çıkma 3Q ….653F kamera buldum. Çinde satılan kameralar 3Q ….654G yada H oluyor. Aradaki fark işlemcinin tek ya fa çift olması . Kullanımda ise 653 ler kötü hava şartlarında da şerit takibi iyi , daha uzun süre elleri bırakabiliyorsunuz (654 de 60 ya da 120 sn 653 de 5dk olarak duydum ama emin değilim) yaya algılama var. Sondaki rakam ise yazılımsal versiyon farkı. Tabii 653 daha pahalı . 654 olanda bugün kalibrasyon için konuştuğum oto camcı çok iyi olmadığını vs söyledi ama tabiki sadece kamera değil . Kablodan kodlamadan da olabilir belki. Kablolar aslında genelde çin menşeli zaten . Normal kablo gibi ama fark elektromanyetik koruma olması imiş . En ucuzu kablo zaten
2Q ise yeni öğrendiğim bir şey . Yeni nesilmiş kullanımı bilmiyorum farkı ama çıkma parça zor oluyor. çünkü çip koruma var . Online kodlama yapılması lazım . Yani servisin tanımlaması ya da servisten yetkili bir tanıdığınız şifresi aracılığı uzaktan online kodlama yapılması lazım. Ama 3Q larda online kodlamaya gerek yok. Tabiki kamera yeri aynı ise 3Q larda olabilir.