škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ben gider olam :))

Ziyaretçi · 91 · 27221

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Hakikatten gelişmeler sevindirici.
Susma dönemi niye acaba?:blm:

škodaturkey.com

Cevap: Ben gider olam :))
« Yanıtla #45 : 15 Haziran 2010, 15:48:19 »

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;116224

zaanımca konuşması geçicimi değil mi onu öğrenmek için eğer tamamen geçtiyse 15 gün sonrada konuşur ama geçmediyse 15 gün sonra eski haline geri dönebilir.

efe_38

• Ziyaretçi
öncelikle allah her birinizden binlerce kez razı olsun :) işte bir başladım konuşmaya 13-14 yılın acısını çıkarıyorum :hhh: :D :D kursun sahibi bile inanamıyor bu ne biçim azim diye :ok:

Alıntı yapılan: Uğur@k@r;116224

susma şöyle şimdi ben alıştım artık tempolu konuşmaya,takılmadan konuşuyorum çok şükür ama hızlanırsam 3-4 olmadı 5 gün sonra geri takılmalar başlar tempodan dolayı takılmıyorum :)

15 konuşmayıp hergün orda bu konuşmayı dinleyince ister istemez bilinçaltı eski konuşmayı unutuyor ve o konuşma yerleşiyor,şimdi ben pat diye hızlanıyım desem eski halime dönmem kaçınılmaz ama susma işin işine girince daha garanti oluyor :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: efe_38;116228
...15 konuşmayıp hergün orda bu konuşmayı dinleyince ister istemez bilinçaltı eski konuşmayı unutuyor ve o konuşma yerleşiyor,şimdi ben pat diye hızlanıyım desem eski halime dönmem kaçınılmaz ama susma işin işine girince daha garanti oluyor :)
:hmm: Bir nevî rölantiye alma durumu. Gayet mantıklı.
Seni sonunda :lklk: konumunda görmek dileğiyle.

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;116230
:hmm: Bir nevî rölantiye alma durumu. Gayet mantıklı.
Seni sonunda :lklk: konumunda görmek dileğiyle.

aynen uğur abi :D :D rölantide cuk diye oturdu :ok:

o durumada gelecez allahın izniyle :)

06lkn66

• Ziyaretçi
hadi gözün aydın kardeşim başaracağın en başından belliydi zaten

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
Gözün aydın Efe. İşten güçten mesajın başında yazamadım ama sorununu okudum. İnşallah bu günleride unutacaksın.

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
Ben daha yeni gordum, girdim ve okudum yazini..

Ne kadar guzel yazmissin, temiz hislerinle derdini paylasmissin.. Gorunen o ki, azimlisin, insallah basaracaksin.. Allah yardimcin olsun.. sevgilerimle..

Çevrimdışı alpko

• Kahraman Üye
ahaaa sonraki mesajlari da simdi okudum, bak basarmissin iste.. super:)

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Suleyman;116253
Gözün aydın Efe. İşten güçten mesajın başında yazamadım ama sorununu okudum. İnşallah bu günleride unutacaksın.

allaha razı olsun süleyman abi kayseriye gelirsen uzun uzun sohbet ederiz inş :)

Alıntı yapılan: alpko;116286
Ben daha yeni gordum, girdim ve okudum yazini..

Ne kadar guzel yazmissin, temiz hislerinle derdini paylasmissin.. Gorunen o ki, azimlisin, insallah basaracaksin.. Allah yardimcin olsun.. sevgilerimle..

Alıntı yapılan: alpko;116287
ahaaa sonraki mesajlari da simdi okudum, bak basarmissin iste.. super:)

başarma yolunda emin adımlarla yürüyoruz bakalım allah utandırmasın :) :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
Senin adına sevindim iyi haberlerini bekliyoruz güzel bir türkü ile :D

06lkn66

• Ziyaretçi

Çevrimdışı jackal

• Acemi Üye
  • **
slm efe! bu bolumu daha once fark etmemistim,cok gecmis olsun ve iyi gelismelerden dolayida senin adina cok sevindim.inan insan isterse basaramayacagi hic bir sey yok.
yeterki kendin ile barisik ol!
[SIGPIC][/SIGPIC]
octavia tour trumf 1.9 / 74 kw

efe_38

• Ziyaretçi
yozgat sürmelisini okuyacam topraama sözüm var :D

işte susma dönemim pazartesi gününe alındı fazla beklemeyim diyorum hemen girip çıkıyım,susmadan çıktıktan 10 gün sonra hızlanma başlayacak gerçi ben bu halime bile binlerce kez şükrediyorum,eski halim nere şimdiki nere :)

artık konuşma merkezine gelen kişilerle ben konuşuyorum :D :D bugün dedimki nerden nereye :) daha 2 hafta önce ağzımı açamıyordum şimdi gelen kişilerle konuşuyorum,tekniğini anlatıyorum falan,adamlar inanmıyor kekeme olduğuma sonra ilk günkü videomu gösteriyoruz ağzı açık kalıyor herkezin :D bu arada mütiş ikna kabiliyetim varmış daha yeni farkettim öncede pek konuşmadığımdan bilmiyorum :D

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: efe_38;116474
yozgat sürmelisini okuyacam topraama sözüm var :D

işte susma dönemim pazartesi gününe alındı fazla beklemeyim diyorum hemen girip çıkıyım,susmadan çıktıktan 10 gün sonra hızlanma başlayacak gerçi ben bu halime bile binlerce kez şükrediyorum,eski halim nere şimdiki nere :)

artık konuşma merkezine gelen kişilerle ben konuşuyorum :D :D bugün dedimki nerden nereye :) daha 2 hafta önce ağzımı açamıyordum şimdi gelen kişilerle konuşuyorum,tekniğini anlatıyorum falan,adamlar inanmıyor kekeme olduğuma sonra ilk günkü videomu gösteriyoruz ağzı açık kalıyor herkezin :D bu arada mütiş ikna kabiliyetim varmış daha yeni farkettim öncede pek konuşmadığımdan bilmiyorum :D
Bu süratle gidersen, ailen susturma merkezi arayacak kanımca.:kiki::lklk: