škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2001MODEL FABİA ELAGANCE 1.4 16 VALF ARAÇ ÇALIŞMIYOR ÇOK ACİL YARDIM RİCA EDERİM

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Huseozdemir

• Mesajlılar
  • *
Merhaba

Skoda fabia elegance 2001 model 1.4 16 valf AUB motor var aracım 1 vites 20 ile giderken bir anda gaz motor stop etti gaz yemedi sağa çekip kontrol ettiğimde  ekranda epc ve elektronik hidrolik direksiyon arıza lambası yandığını fark ettim araç start almıyor akü voltajı dolu marş dinamosu güzel bir şekilde marş basma görevi yapmakta fakat marş almasına rağmen ateşleme yapmadığından motor start almıyor krank mili sensöründen yapacağını motor ateşleme elektriğini keseceğini söylediler delphi marka yedek krank sensörünü değiştirdim fakat arıza düzelmedi motor start almıyor bujiler buji kabloları buji bobini yedeği ile değiştirdim sonuç değişmedi oto elektrikçiler baktı beyin ile alakalı olduğunu söylediler akü üstünde bulunan tüm sigorta barası ve sigortalar kapı içinde bulunan sigorta kutusu kontrol edildi arızalı sigorta yok benzin pompası immobilizer arızası de değil immobilizer lambası yanmıyor ve daha önce başıma gelen immobilizer arızasında benzin pompasını kesiyordu bu sefer öyle bir arıza yok enjektörlere kadar benzin geliyor hortumu söküp kontrol ettim işin garibi elektrikçilerde bulamadı arızanın kaynağını başına gelen var mı çok acil desteklerinizi rica ederim.

škodaturkey.com