[MENTION=16041]devran23[/MENTION]
Hocam ben olaya pek sizin gibi bakmıyorum. Birincisi Tuscon C segment kompakt SUV Superb ise D sınıfı orta sedandır. Haliyle araç genel manada yalıtımdan malzeme kalitesine kadar en boş pakette bile daha kaliteli bir araç. Benim gözümde araçta sıralama Güvenlik Konfor Performans Donanım şeklinde ilerler. Burada Superb i rakipleri ile kıyas etmek lazım yoksa Tuscon un dengi olan Skoda Karoq a olan bütün opsiyonları ekleyip Superb ten ucuza binebilirsiniz
Biri elma biri armut. Clionun da en full paketi Superb in Active donanımından çok daha dolu. Ancak araçta ki yalıtım Superb in yarısı bile değil. Camından tutun sacına taban yalıtımına kadar iç malzeme kalitesine kadar çok daha ucuz maliyetli bir araç. Keza premium markaların haddinden fazla boş donanımları bizinkilerin Full opsiyonel donanımlı halinden bile pahalı. Özetle donanım kişisel bir tercihtir. Ben full+full Megane ye bineceğime misal en boş Superb e çok daha keyif alarak binerim. Tuscon olayı da ona benzemiş. Onun klasmanı bir kere Superb ile aşık atamaz donanımı çok olsa ne olur
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi