0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli forumdaslarım artan benzin fiyatlari nedeniyle lpg ye ilgi epey artmış bu yuzden bende surekli goruslerimi paylaşacağım burda 1.0 cilara yardimci olmak icin. 3 gün oldu takılalı -15 derece sogukta da gezdim lpg ye geçiş suresi cok güzel o kadar soğuk havada bile 1.5 km civarında geciyor gaza.Cekiste hicbir problem yok daha once belirtmistim.Yine ayni sekilde motor calisma sesinde degisiklik yok.Uzun lafin kısası 1.0 lar tüp için üretilmiş sadece benzini daha ucuza alıyorsunuz öyle düşünün bosuna da benzinle binmeyin derim insan kendini güvende hissediyor insallah bu memnuniyetim uzun dönem kullanimlarimda da değişmez:)
Montaj + ürün + işcilik ne kadar verdiniz toplam ? Ruhsat değiştimi ?
Hayırlı Olsun Bende Geçtiğimiz Ay Grand Obdii taktırdım Çok Şükür memnunum zaten daha önce 1.000 lik poloyada taktırıp 35bin km sonrasında satmıştı.. yakıt olarak gerçekten değer %30-50 arasında kullanım koşullarına göre değişiyor. iyi günlerde kullanın
Hocam size de hayırlı olsun %30 50 arası kulağa hos geliyor umarım bende ayni değerleri elde ederim guzel gunlerde kullanin aracınızı:)